close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 22 март 2017 г.

horoskop-23

Овен 

Като сериозни хора ще търсите и намирате решение на проблем, касаещ повече хора. С поведението си ще ги приобщите към общата цел и заедно ще постигнете напредък. В личните си отношения не изпадайте в дребнавост, каквото и да ви струва това. Покажете готовността си за участие в различни възможности и не изпускайте момента за тях.

Телец 

Днес внимателно търсете нови възможности за по-добро професионално развитие. Преценявайте обективно хората, с които искате да работите за в бъдеще. Въздържайте се от започването на съмнителни финансови операции, късметът няма да е на ваша страна.

Близнаци 

Активността ви днес трябва да е налице, защото ви очакват много задачи, които ще трябва да свършите добре. Разчитайте предимно на себе си, околните също са заети със своите си ангажименти. Уреждането на важен въпрос ще погълне голяма част от времето ви, но ще ви открие възможности за бъдещето.

Рак

За хората свързани с изкуството денят е особено успешен. Преговорите с деловите партньори ще са ползотворни. Ще се радвате на много добри финансови постъпления. За семейните – любовните забежки крият опасност от скандал.

Лъв

Научавате интересни факти, касаещи човек около вас. Косвено те се отнасят и до вас. Не бъдете прекалено подозрителни към близките си, гласувайте им повече доверие. Ще останете доволни от развитието на делата ви в професионален план. Неслучайно мнозина от вас ще предпочетат работата пред почивката.

Дева 

Днес е необходимо да не се преуморявате с многобройни задължения на работното си място. По-добре заложете на тактиката бавно, но уверено да отхвърляте многобройните си ангажименти. Опитайте се да не бягате от проблемите, а да ги разрешавате в момента на възникването им.

Везни 

Днес избягвайте рискованите начинания, защото могат да ви донесат проблеми, от които дълго време да не знаете как да се освободите. Контролирайте раздразнителността си, защото околните няма да са особено толерантни към проявените от вас капризи.

Скорпион 

Тази сряда при никакви обстоятелства не се отпускайте, защото всяко забавяне в изпълнението на текущите ви ангажименти ще води до излишни усложнения за вас в близко бъдеще. Опитайте се да ограничите до минимум разходите си, като избягвате крупните покупки.

Стрелец 

Днешният ден ще бъде успешен за вас. Ще се справите добре с ангажиментите си и ще срещнете способни хора, с които ще ви е приятно да работите. В интимния ви живот хармонията е пълна, просто всичко става според желанията ви. Отделете време за планиране на бъдещ проект. Обмислете внимателно стъпките си.

Козирог

Направете всичко необходимо, за да бъдете оценени по достойнство от страна на началници и делови партньори. Стремете се да избягвате промените в плановете си буквално в последния момент, защото благодарение на това можете да изгубите положение и пари.

Водолей 

Опитайте се днес да сте максимално концентрирани на работното си място. Деловите срещи и контакти ще ви носят значителни облаги във финансовата сфера и нови възможности за реализация на амбициите ви. В любовта ще получавате нужното спокойствие и обич.

Риби

Днес се опитайте да сте толерантни спрямо грешките, допуснати от страна на делови партньори, подчинени или колеги от службата ви. В случай, че сте решили да поискате ипотека или заем, за да подобрите състоянието на дома си, то това можете да го осъществите без обичайните затруднения.