close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 22 ноември 2017 г.

horoskop 22

Овен

Тази сряда вземате важни решения за бъдещето си. Разрешавате проблеми, които не ви даваха мира напоследък. На работното място жънете успехи, напълно заслужени от положения труд. Не влизайте в конфликти с партньорите. Не влизайте в роли, които не ви подхождат. Бъдете себе си и успехите ще ви следват. Ще бъдете доволни от постигнатото.

Телец 

Ще разпределите времето си и за да отговорите на очакванията на другите към вас, както и за личните си предпочитания. Във връзка с нова задача или заради личните си интереси ще потърсите допълнителна информация по интересуващ ви въпрос и ще разширите познанията си за него. Предложение за пътуване.

Близнаци

Днес сте потиснати и нервни. Отказвате да го показвате и криете емоциите вътре в себе си. Това е грешен подход, тъй като вреди на вътрешното ви равновесие, а оттам могат да тръгнат и всичките ви проблеми. Наблегнете на вътрешния си мир, медитирайте, слушайте спокойна и любима музика. Отпуснете се. Вечерта поговорете с приятели.

Рак

Лесно се справяте с всякакъв вид работа. Успехът ви е гарантиран, защото вървите с малки стъпки напред, без да правите големи крачки. В личен план обаче може да се разочаровате от доста приближен до вас човек. Доверието, което сте подарявали в големи количества, сега ви се струва като дадено на вятъра. Приемете го като урок и продължете напред.

Лъв

Денят ви ще е наситен със срещи, при които с повече гъвкавост и дипломатичност ще постигнете желания резултат. Изкушават ви авантюрите, а днес те няма да ви пречат. Имате късмет и с каквото и да се заемете, няма да съжалявате. Творците ще поемат по нов път, който ще ги отведе до славата.

Дева

Няма как настроението да не ви е добро. Очаква ви е един наситен с хубави новини ден. Активността ви расте и помага да се заемете с важните и належащи задачи, които сте си набелязали за този момент. Избягвайте хората в лошо настроение. Не се опитвайте да им влияете, защото ще се получи обратното, те ще вгорчат вашето, а нямате нужда от това.

Везни

Тази сряда се очертава да бъде доста натоварена не само откъм ангажименти, а и откъм емоции. Подлъгвате се да поставите едно ново и недотам обмислено начало. Подтикнати сте от хора, които ви уверяват, че действате правилно. Днес съветниците са най-голямото ви зло и е добре да не ги слушате. Спестете си проблемите, оглеждайки детайлите.

Скорпион

В днешния ден дръжте настрани хората, с които общувате. Избягвайте да спорите с тях. Просто им споделете вътрешните си нагласи. Не налагайте мнението си, но и не позволявайте някой друг да ви се меси в нещата. Днес дръжте работата си далече от хорските очи. Не са ви нужни свидетели на това, което вършите. Трябва ви спокойствие.

Стрелец

Дава ви се шанс да осъществите целите си във вида, към който се стремите. Съумейте да извлечете полза от всичко, което ви се предлага. Вечерта разведрете атмосферата у дома и изненадайте приятно близките си. Доволството им ще ви накарат да се почувствате щастливи. Не подценявайте здравето си.

Козирог

Амбицирани сте да покажете най-доброто от себе си днес. Добри новини за хода на делата ви ще поддържат настроението ви добро през целия ден. Довършете започнатото, и то по най-добрият начин. Хармонията, владееща душата насища атмосферата с любов и ведрина, и това се усеща от всички.

Водолей

Най-голямата грешка днес е намерението ви да поставите ново начало в личен или делови аспект. Желанието ви е да подновите нещо около себе си, с което си мислите, че можете да поправите свои стари грешки. Полагайки основи върху нещо недовършено обаче, вие неминуемо ще се лишите от възможността за успех. Необходима ви е здрава основа.

Риби

Започвате този ден в добра кондиция с желание за довършите запознатите пред изминалите дни дела. Едва ли някой ще е в състояние да се изпречи на пътя ви. Действате настъпателно, но така че това да не попречи на позициите ви. Очаквайте скорошно подобрение на финансовото си състояние в резултат от днешните ви действия.