close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 22 октомври 2017 г.

horoskop 22

Овен

Голяма част от вас ще си останат вкъщи днес и ще се наслаждават на разбирателство с любимите хора и домашен уют. Не мислите за работа и съумявате да си починете от натрупаното през седмицата напрежение. Ако намерите подходящ момент можете да направите план за следващите работни дни, за да си спестите излишни притеснения.

Телец 

Днес лесно ще получавате всичко, което пожелаете, благодарение на убедителните си аргументи и чар. Отделете достатъчно време за близките си – те имат нужда от вашата компания. Здравето ви ще е отлично.

Близнаци 

Тъгата, която ви е обзела скоро ще отшуми. Помогнете си сами, и не се дистанцирайте от онези, които искат да ви разведрят. С качествата, които притежавате не бива да се страхувате за утрешния ден. Предстоят ви нови запознанства, които ще ви помогнат час по-скоро да излезете от затрудненията си.

Рак

Овладейте страстите и желанията си, защото неведоми сили ще засилят влечението ви към алкохола, бунтарството и по-дръзки прояви. Може да си навредите, но ако сте разумни и следвате събитията, ще извлечете печалби за себе си. В отношенията си към хората не проявявайте хитрост, това е просто излишно.

Лъв

Тази неделя не позволявайте на нищо около вас да спъва по един или друг начин развитието ви в творчески аспект. По-добре ще е да се концентрирате върху тези дейности, в които можете да наложите стопроцентов контрол.

Дева

Днес се стремете да сте максимално активни и организирани, за да се справите със всички задачи, които сте си поставили. Така ще постигнете и финансова стабилност. Ще получите добра новина от ваш приятел.

Везни

Нечие некоректно поведение може да ви натовари емоционално, въпреки, че няма да сте изненадани. Разумно е да изясните отношенията си, ако мислите да имате бъдещи контакти. Хубавата новина е, че имотен въпрос ще се придвижи бързо напред и скоро ще се пренесете да живеете в нов дом.

Скорпион

Стремете се през този ден да сте максимално активни и организирани, за да ви остане време и за почивка. Ефективността ви ще бъде забележителна, а това ще ви предостави благоприятен случай да започнете с премахването на някои свои стари финансови задължения.

Стрелец

Днес се опитайте да отделите достатъчно време за семейството си, тъй като те ще имат благотворно влияние върху вас. Отнасяйте се по-пестеливо към наличните си средства.

Козирог

Внимателно преценявайте своите решения и вниквайте в предложенията, които получавате. Така ще се предпазите от импулсивни действия и решения. Не избързвайте в нищо, търпеливо изчаквайте подходящия момент. Роднини ще ви ангажират с проблемите си, покажете заинтересоваността си.

Водолей

Днес не мислете за почивка, а внимателно търсете нови възможности за по-добро професионално развитие. Преценявайте обективно хората, с които искате да работите за в бъдеще. Въздържайте се от започването на съмнителни финансови операции.

Риби

Не променяйте настроенията си едно след друго, защото това затруднява околните. От весела бъбривост преминавате в пълна апатия и меланхолия. Опитайте се да сте постоянни. Страховете ви относно бъдещи проекти са основателни, което ви задължава навреме да вземете мерки. Очакват ви любовни успехи.