close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 22 октомври 2018 г.

horoskop 22

Овен

Работата ви днес до голяма степен ще се гради на доверие между вас и колегите ви. Това ще е особено необходимо в ситуация, която изисква навременната позиция на всеки от вас. Ще останете доволни от резултата, а това ще ви сближи с хората, с които работите. Не подценявайте усилията, които прави партньора ви за да се развиват гладко отношенията ви.

Телец

Днес проявете повече разбиране и гъвкавост в отношенията си с любимия човек. Може би се налага да направите някои компромиси за да стабилизирате връзката си. В професионален план всичко се развива според очакванията ви и едва ли ще има изненади. Повече активност няма да ви навреди, а ще спомогне да постигнете още.

Близнаци

Имате нужда да останете насаме със себе си, намерете време за това. Животът ви променя, но пътя си е ваш и вие ще решавате как да го извървите. Обуздайте напиращите ви отрицателни емоции и избягвайте конфликтни теми. Може да влошите отношенията си с човек, от когото сте зависими.

Рак

Работете съсредоточено и в края на деня ще се поздравите с придобивки. Дайте предимство на градивната си мисъл и станете пример за находчивост и трудолюбие. Романтични желания ще ви настроят на друга вълна вечерта, ще има с кого да ги споделите.

Лъв

Открийте своето тихо място за отмора, далече от дразнители и лоша енергия. Много от вас ще имат срещи с широк кръг от хора и с убежденията си ще ги приобщавате към идеите си. Стремете се и да ги задържите по-дълго в обкръжението си, като им покажете уважението си, това ще ви гарантира трайни контакти.

Дева

Днес ще ви се наложи да обърнете по-голямо внимание на въпрос, който отдавна интересува колегите ви. Подходете с търпение и бъдете сигурни че дори да срещнете трудности те няма да са решаващи за крайния резултат. В личен план най-добре ще е да разрешите проблем с близък човек още в самото му начало, не чакайте нещата да се задълбочат.

Везни

В началото на работната седмица трансформирайте енергията около вас в подкрепа на интересите и работата си. С изненада ще откриете нови заложби у себе си и развивайки ги, ще напредвате в живота. Хубавите емоции, които ви владеят ви правят по-интересни за околните и най-вече за онези, чиито планове за бъдещето са свързани с вас.

Скорпион

Ако опитите ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Имате реални шансове, но не бъдете прекомерно настоятелни и се оттеглете за кратко. Благоприятно за вас стечение на обстоятелства ще ви помогне да обърнете нещата в своя полза. Бъдете търпеливи и ще успеете.

Стрелец

Много вероятно е днес да сключите важно за работата ви споразумение. Коства ви доста усилия, но ще се справите. Вие сте популярни с ината си, и когато се заемете с нещо, най-често то се случва. Получавате подкрепата на близък приятел относно проект, върху който мислите от доста време. Съдействието му ще ви даде нужния импулс.

Козирог

Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Вие едва ли сте в състояние да направите нещо повече. Ще имате възможност да се срещнете с човек, когото не сте виждали отдавна и с който ще прекарате приятно голяма част от времето си днес.

Водолей

Атмосферата, която създавате около себе си често обърква околните, но днес ще бъде различно. В добро настроение сте и старанието ви всички да са доволни впечатлява. Сами разбирате, че няма истинско щастие, ако не е споделено от близките, и това ви кара да положите усилия в тази посока.

Риби

Голяма част от вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Постарайте се да откраднете малко време за почивка, защото в противен случай рискувате да се преуморите. Делата ви се развиват добре, но въпреки това не насилвайте нещата.