close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 22 февруари 2017 г

horoskop 22

Овен 

Много задачи ви очакват днес и то не само служебни. Очертаващата се нова връзка ще ви се отрази положително и това ще бъде отбелязано от всички. Това е чудесно и сега е момента да покажете на тези около вас колко великодушни и всепрощаващи можете да бъдете. За бизнесмените се очертава промяна на обекта на техните усилия. Утвърдените схеми ще продължат успешния си ход и в новата обстановка.

Телец 

Семейните задължения и несвършената служебна работа ще направят деня ви по-динамичен. Не подценявайте нуждата и от почивка, винаги можете да импровизирате, в случай, че ви се появи подходяща възможност. Но и творческите занимания са вид релакс за вас, предвид ориентираната ви насоченост.

Близнаци 

Днес ще имате доста работа, но не се преуморявайте, не ви се отразява добре напрежението. Запазете доброто си отношение към околните, това ще се отрази и на тяхното поведение към вас. Мислете позитивно и ще имате повече поводи да се радвате на живота си.

Рак

Силна любов е нещото, от което имате нужда сега. Ежедневните проблеми ви потискат и често мислите, че сте сред онеправданите. Погледнете по-ведро на живота си и съживете устрема си към успеха. Съдбата ви праща импулс за работа, утвърждаване на постигнатото и не на последно място любов.

Лъв

Гледайте напред и не хабете енергията си в мисли по отминали събития. Съществува риск да се поставите в уязвима позиция, като се обвързвате с непроверени хора. Решимостта ви да успеете и силният ви характер вдъхновяват хората, с които работите.

Дева 

Нуждаещите се от подкрепа и търсещите работа ще срещнат подходящия човек и предложение с приемливи условия и заплащане. Денят е благоприятен за развитието на делата ви, ще се срещнете с нови хора и от сътрудничеството ви с тях ще обогатите знанията и подобрите финансите си. Вечерта ви ще е интересна.

Везни 

Уважавайте желанията си и не ги подлагайте на съмнения. Имате сили да постигнете всичко, което искате, стига да вярвате и да се борите за това. Развитие на въпрос, над който работите през последните дни. Това може да означава приключване с финансови реализации или в друга насока, но няма да останете разочаровани.

Скорпион 

Не бъдете толкова скептични, сами предизвиквате съдбата. Хабите ценна енергия за дреболии, а основното изпускате. Силни сте там, където е сърцето ви, направете го ваш бизнес и ще просперирате. Децата ще ви изненадат приятно. Ще се окаже, че сте ги подценявали напразно.

Стрелец 

Професионалните ангажименти ще подсилят усещането ви за значимост, или поне само пред някого, но във всички случаи няма да ви липсва самочувствие. На много хора очакванията им са свързани с вас и това ви задължава, но вие го знаете. Няма да си позволите отпускане и ще направите всичко възможно да приключите в срок поетите ангажименти. С приятели ще разнообразите вечерта си.

Козирог

Бъдете великодушни към околните и не изтъквайте пропуските им, Надменното ви поведение може да ви създаде напрежение в семейството. Всеки има право на мнение и ако го чуваме ще научим нещо полезно. Бизнес-делата ви ще ви направят по-активни и ще ви донесат материални придобивки.

Водолей 

Днес започнатите от вас промени на работното място ще са с положително развитие, което и ще ви даде така необходимото спокойствие в материалната сфера. Умело ще се предпазвате от опитите на външни лица да ви направят уязвими.

Риби

Не се отказвайте от заплануваното днес. Налице са всички предпоставки проектите ви да се осъществят успешно. Жертвите, които мнозина от вас правят си заслужават и съвсем скоро ще бъдете подобаващо възнаградени за тях.