close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 22 февруари 2019 г.

horoskop 22

Овен

Срещайки разбиране в работата и в личните ви дела, ще работите за реализация на добрите си намерения. Възползвайте се от ситуацията и действайте. За бизнеса няма да срещнете прегради поне в частта, свързана с разработка на нова идея. Осъществяването й ще остане за по-късно, което ще ви помогне да я до усъвършенствате.

Телец

Ще останете доволни днес от това, което се случва около вас. Имате възможността да изпълните намеренията си и го правите по блестящ начин. Измъквате се ловко от деликатна ситуация и то в печеливша позиция. Ще ви се наложи да изчакате още нещо, което досега не ви се е отдавало, скоро ще успеете да го направите според предварителните си планове.

Близнаци

За вас настъпва период, през който ще трябва да обърнете повече внимание на делата в службата. Със сигурност имате някои пропуски в последно време и все още не е късно да ги запълните. Предложения в следобедните часове могат да се окажат доста благоприятни и интригуващи. Обърнете им повече внимание.

Рак

Очаквайте напрежение в личните отношения. Опитайте се да реагирате спокойно и не влизайте в конфликт с близките ви, тъй като няма да има победител. В работен план ще се радвате на финиширането на важна задача или проект.

Лъв

Търпеливо и последователно ще вървите към добрите си резултати. Убедителни сте и ще срещате съпричастност в деловите начинания, което ще прави бизнеса ви по-успешен. Приятно чувство на удовлетворение от добре свършената работа ще ви подтикне към търсене на развлечения вечерта. Такива ще намерите и ще споделите с приятелите си.

Дева

Заложете на постоянството, с което се грижите за делата си, за да елиминирате нежеланите последствия и случайности. Находчиво решение на въпрос, свързан с предстоящите ви ангажименти ще внесе повече яснота и перспектива в намеренията ви. За смяна на работното място може да мислите на по-късен етап, ако разбира се, не сте принудени от обстоятелствата.

Везни

Наложете си да не мислите за тревогите, които в повечето случаи сами си създавате. Това ще ви позволи да балансирате емоциите и желанията си, и в крайна сметка ще се успокоите. По-бързо ще намирате правилните решения и ще планирате уверено бъдещите си действия. Близките ще ви изненадат с любима вещ или друг жест на внимание.

Скорпион

Успехите днес ще ви мотивират да продължавате все така упорито и със самочувствие да вървите напред. Настроението ви ще се отрази положително на околните, още повече, че с желание ще споделите с тях вълненията си. Проявете търпение към партньора си, съобразете се с желанията му.

Стрелец

Доброто ви настроение и лекота, с която общувате ще ви носят предимство. Заедно с партньори ще влезнете в споразумения от финансов характер и ще се поздравите с печалба. Денят ще бъде благоприятен и за изглаждане на отношенията с интимния ви партньор или друг важен за вас човек, в случай, че се нуждаят от това.

Козирог

Напрежение за вас ще има на работното място. Опитайте се да гледате на нещата от положителната им страна, за да намерите решение на проблема. Стара любов може да се обади. Не се връщайте към миналото, тъй като то няма какво да ви предложи.

Водолей

Нововъведенията, които някои от вас планират в работата си със сигурност ще проработят. Нещо повече, ще имате пълната подкрепа на екипа си, а бързите ви постижения неминуемо ще затвърдят успеха ви. Привлечени сте от човек около вас, но не бързайте да се разкривате напълно. Възползвайте се от ситуацията.

Риби

Една среща ще ви помогне по-лесно да се ориентирате в проблематиката, отнасяща се до бъдещите ви проекти. Имате интересни идеи, намерете подходящите хора и действайте бързо и качествено, за да не ви изпреварят. Помогнете на колеги със съвети по въпроси, които разбирате. Новости ще ви заинтригуват с добри перспективи.