close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 23 август 2018 г.

horoskop

Овен

Денят ще ви донесе много поводи за радост в личен и делови план. Прибързаните решения днес едва ли ще са най-удачното средство за действие. Нужна ви е по-дълготрайна стратегия, съгласувана с екипа ви.

Телец

Затрудненията ви днес няма да навредят на постигнатото от вас до тук. Изчакайте по-благоприятен момент за активни действия, а дотогава се занимавайте с полезни за себе си неща. Отсъствието на някои от дома е натрупало достатъчно проблеми, които не търпят отлагане. Родителите също желаят да им отделите от времето си.

Близнаци

Разрешаването на проблем в професионален план ви открива много нови възможности. Отдавна търсите нещо подобно и като че ли ситуацията в момента е идеална за вас. Не губете време в колебания. Съвсем скоро ще получите дългоочаквани новини, които ще ви улеснят при взимането на решение. Вечерта ви очаква приятна изненада.

Рак

Денят ви ще е наситен с доста проблеми в любовния живот. Това обаче ще се отрази добре на бъдещето развитие на връзката ви. Няма да е изключено известно напрежение в работата. Внимавайте с финансите.

Лъв

Чувствате се поуморени, но не трябва да се отдадете на почивка тъкмо днес, тъй като ви очакват много неща за вършене. Нещо, върху което работите от доста време най-после осъществява очакванията ви и ви носи стабилни приходи. Постарайте се да обърнете внимание на всяка подробност, която до този момент ви е убягнала. Очакват ви приятни моменти у дома.

Дева

Нововъведенията, които някои от вас планират в работата си със сигурност ще проработят. Нещо повече, ще имате пълната подкрепа на екипа си, а бързите ви постижения неминуемо ще затвърдят успеха ви. Привлечени сте от човек около вас, но не бързайте да се разкривате напълно. Възползвайте се от ситуацията.

Везни

Днес ще сте затрупани със задължения и отговорности на работното място. Избягвайте крайностите и бъдете малко по-оптимистично настроени. Не пренебрегвайте любимите си хора заради кариерата. Не се поддавайте на негативни влияния и провокации.

Скорпион

При вас напрежението ще се усети най-вече във финансово отношение. Не се притеснявайте излишно, ще се справите успешно. И все пак избягвайте излишните разходи. Не правете скъпи покупки, подтикнати от емоции.

Стрелец

Притесняват ви въпроси от материален характер, но след този ден едва ли ще остане място за притеснение у вас. Просто всичко, което ще ви се случи днес ще е потвърждение на вашите надежди и адекватен отговор на усилената ви работа напоследък. Можете да бъдете благодарни на близките си за подкрепата, която ви оказват напоследък. Денят е подходящ за големи покупки.

Козирог

Противно на очакванията, ще проявите разбиране и ще се съобразите с общото настроение, привеждайки действията си в съгласие с другите. Коректни в общуването, ще избегнете риска от криво разбрани думи и провокации към вас. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете.

Водолей

Налага се да разпределите разумно задачите си за деня. Днес ще сте доста натоварени и за това бъдете много точни в действията си. Въпреки напрежението ще намерите сили в себе си да се справите с нещата, които ви очакват. Не пренебрегвайте желанията на близките си, те ще ви предложат страхотни идеи. Ще прекарате изключително приятна вечер.

Риби

Днес давате преднина на собствените си настроения. Възможни са конфликтни ситуации, ако не контролирате чувствата си. Вечерта ви ще бъде вълнуваща и основната заслуга за това е на любимия ви човек. Крайно време е да му отдадете заслуженото предвид усилията, които полага. Близо сте до онова, което искате.