close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 23 април 2017 г.

horoskop-23

Овен 

Имате чудесната възможност да си починете днес и да се насладите на свободното си време по приятен начин. Заобиколени сте от добро настроение, което ще ви съпътства през целия ден. Впечатлени сте от интересна идея и ще направите всичко по силите си, за да съдействате за осъществяването й. В личен план успявате да постигнете желаната близост с определен човек.

Телец 

Денят ще бъде успешен за вас, ако успеете да свършите всичко запланувано и се отдадете на заслужен отдих. Посветете вечерта на любимите си хора. Имате добри идеи, затова предприемете стъпки за реализацията им.

Близнаци 

Смело се впускате в авантюра, чийто изход считате за положителен за себе си. Действате необмислено на моменти, което е възможно да притесни близките ви, но не и вас. Въпреки всичко обаче имате предвид че отдавайки се на едно нещо, загърбвате друго, което може да се окаже нежелателна ситуация съвсем скоро. Не пренебрегвайте съветите на близки хора.

Рак

Днес не си оставайте вкъщи, приемете покана за парти, където ще се запознаете с интересна личност. Възможно е и да срещнете любовта на живота си. Не участвайте в чужди спорове и не вземайте ничия позиция поне на думи.

Лъв

Ако искате да бъдете добър събеседник, бъдете, внимателен слушател. За да бъдете интересен проявете интерес. Задавайте въпроси, на които ще му бъде приятно да отговори. Насърчавайте го да говори за себе си и за успехите си. Вашият общителен характер, грижливост и лоялност ще помогнат за разрешаването на сложен казус в деликатна ситуация. Високият ви личен морал ще възхити тези до вас.

Дева

Тази неделя не се впускайте в дела, непосилни за изпълнение. Вслушвайте се в съветите, дадени ви от близки. Не се доверявайте на всеки и не допускайте да ви се бъркат в личните взаимоотношения. Поглезете се с любима храна или масаж.

Везни 

Заобиколени сте от приятели и добро настроение днес. Успявате да организирате мероприятие, което ще удовлетвори изискванията на всички около вас. Не бъдете прекалено подозрителни към любимия човек, тъй като това може да помрачи отношенията ви. Бъдете внимателни днес, тъй като са възможни загуби на вещи или ценности.

Скорпион

Ще имате вдъхновение да се занимавате с осъществяването на творчески идеи. Максимално бързо ще се справите с многото ангажименти и ще се радвате на приятна вечер, в компанията на семейството си. Зарадвайте любим човек с приятна изненада.

Стрелец

Семейни ангажименти ще внесат промяна в плановете ви за деня. Каквато и да е спешността на задачите ви, не пренебрегвайте нуждите на близките си. Ще успеете да се справите с всичко, стига да не ви липсва желание. Много хора ви обичат и желаят доброто ви, проявете и вие разбиране.

Козирог

Голяма част от вас ще изберат да прекарат деня извън дома си, търсейки отдих и разнообразие. Често проявявате несдържаност в поведението си, което ще се отрази неблагоприятно на личните ви взаимоотношения. Бъдете по-дискретни в личен план, където сърдечния ви партньор се нуждае от подкрепата и съдействието си, а не от покровителствени напътствия.

Водолей 

Много ангажименти ще имате през този ден, но ако се захванете с осъществяването им от сутринта, ще се справите отлично с всичко и ще се радвате на една приятна вечер. Ще ви направят приятна изненада и ще се чувствате истински обичани.

Риби

Прекалено много се опитвате да доставите комфорт на останалите и не мислите достатъчно за себе си. Възможно е да срещнете и неблагодарност. Оставете другите сами да се грижат за себе си и помислете за собствените си удоволствия.