close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 23 декември 2017 г.

horoskop-23

Овен

За служебната работа има работно време. Днес се посветете на домашните си задачи. Обградете близките си с внимание и обич. Те разчитат на вас. Атмосферата ще им подейства успокояващо и приятно, но ако сте спокойни и с открито сърце.

Телец 

Днес не допускайте да се превръщате в изкупителна жертва на интриганти. Голяма част от представителите на зодиака ще предприемат пътешествие, за да се отдадат на заслужена почивка.

Близнаци

Проблемите и въпросите  за решаване от дома са ви обзели изцяло. В същото време имате сериозни служебни задължения. Да си вземете работа за вкъщи едва ли е най-доброто решение, но може да ви разсеят от противоречията с половинката ви.

Рак

Тази събота ще сте прекалено чувствителни. Опитайте се да запазвате впечатленията за себе си и да реагирате хладнокръвно в ситуация. Ако имате проблеми с децата, запазете спокойствие и не си позволявайте да използвате тежки думи.

Лъв

Едва ли днес е отредено да си стоите вкъщи. Вашият неспокоен дух ви кара да търсите разнообразие и днес е твърде възможно да прекарате един различен ден. Това най вече зависи от вас, опитайте се да приобщите и ваши приятели.

Дева

Или стойте далеч от хора с негативни възгледи за живота, или се опитайте да ги предизвикате и да ги убедите в положителното. В противен случай рискувате техните идеи да достигнат и до вас, разклащайки иначе типичния ви позитивизъм.

Везни

Денят ви ще е повече от всякога натоварен с проблеми и е възможно плановете ви да се променят. Но, не се колебайте да направите онова, което се изисква от вас. Ще се изненадате от обрата на нещата и вечерта ще се похвалите с успехи.

Скорпион

Днес е добре да се спрете и да си дадете сметка за това, че другите също са чувствителни и раними. Понякога точно колкото вас. Престанете да се фокусирате върху собствените си чувства. Така значително ще подобрите деня си.

Стрелец

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще почувстват значително стабилизиране в материалната сфера. Опитайте се да разпределите задълженията си, за да имате време и за любимо хоби или релаксиращи процедури.

Козирог

Не е от най-лесните ви дни. Всичко ще се случва трудно и с цената на много усилия. Но пък ще разберете, че имате приятели, на които можете да разчитате и такива, които само са се правели на приятели.

Водолей

Тази събота ще сте изпълнени сте с енергия и идеи. Действайте внимателно и уважавайте мнението и усилията на другите, за да не ви възприемат като диктатор.

Риби

Днес внимателно търсете нови възможности за по-добро професионално развитие. Преценявайте обективно хората, с които искате да работите за в бъдеще. Въздържайте се от започването на съмнителни финансови операции.