close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 23 декември 2022 г.

horoskop

Овен

Постоянното ви безпокойство, което до сега присъства в живота ви ще си отмине незабелязано. Ще ви вълнуват нови познанства – професионални, лични, интимни. Други приоритети ще владеят мислите и времето ви. Днес трябва да се подготвите психически за промените, като релаксирате и се наслаждавате на природата.

Телец

Този ден ще премине под знака на емоциите ви.  Независимо с какво се занимавате едва ли ще успеете да овладеете влечението си към човек, който ви привлича от много време насам. Добре ще е ако разберете и чувствата, които изпитва той към вас и в то в най-скоро време. На работното място ви уважават и ценят мнението ви. Със среща с приятели ще завърши този ден.

Близнаци

Бъдете добронамерени към обкръжението си и ще привлечете на своя страна онези, към които се стремите. Добрите ви идеи ще ви подтикват към конкретни и прагматични действия за постигане на намеренията, а съдбата ще се погрижи за бизнеса и личните ви реализации.

Рак

Посветете се на задачите си, които повече не търпят отлагане. Възможно е объркване и е нужно по-внимателно да обмисляте ходовете си. Ще успеете, но с цената на какво, зависи само от вас. Вслушвайте се в интуицията си, ще ви подскаже верния път. Не прибързвайте и правете добре нещата.

Лъв   

Желанието ви час по-скоро да приключите с нелека задача ще ви мотивира да дадете всичко от себе си. И ще успеете. В отношенията си с колегите ще сте премерени, но това ще ви донесе предимство. Ще се радвате на внимание и подаръци. Домашен проблем ще се реши от само себе си.

Дева

Едва ли повечето от вас ще почиват през този ден, колкото и да ви се иска. Имате прекалено много ангажименти и идеи, по които да работите за да стоите без работа. Възможно е обаче човек, с когото работите да излъже доверието ви. Това ще бъде много неприятно за вас, но бързо ще успеете да го преодолеете. Посветете малкото си свободно време на любимия човек.

Везни

Мнозина от вас ще посветят деня на занимания със спорт или туризъм. Условията за това са чудесни, а и напоследък имате все по-голяма нужда от подобни разтоварвания. Не се изкушавайте да останете у дома. Там най-вероятно ще се натъкнете на непредвидени неприятности, които може да развалят деня ви. Шансът да започнете нова работа днес е много голям.

Скорпион

Гъвкавото ви поведение ще ви помогне да наложите идеите си. Ще следвате целите си с цената на всичко, решени сте да постигнете максималното. Помислете какво кому дължите и го направете, за да отворите пътя си към успеха. Необвързаните ще изживеят нови вълнения, които ще ускорят решението им за трайна връзка.

Стрелец

Денят е подходящ за създаване на нови съюзи, сдружения, начало на проекти, творчески, образователен или спортен курс, укрепващ духа и самоуважението ви. Отговорно и достъпно изразете позицията си, идеите ви ще се възприемат от хората, към които са насочени. Партньорствата могат да ви създадат известно напрежение, предвид различните мнения, с които трябва да се съобразявате.

Козирог

Оставете делата да говорят за вас, не говорете излишно. Дори и малкото ви отклонение ще даде повод на враговете ви веднага да се възползват. Самочувствието, което демонстрирате може да подразни околните, въпреки, че то не е безпочвено. Бъдете по-търпеливи с близките си и не налагайте мнението си по всички въпроси.

Водолей

Денят на повечето от вас ще е приятен и зареждащ ви с добри намерения. Времето предразполага към почивка, но няма да пренебрегнете и делата си, заради които бихте направили всичко. Ще се отнесете отговорно към бизнеса и здравето ви, както и към това на близките си. В усилията си ще постигате желаното, въпреки възможните затруднения.

Риби

Обърнете повече внимание на физическата си форма днес. Опитайте да прекарате този ден извън дома си. Практикуване на любимия спорт е чудесно решение. В случай, че не ви се отдаде тази възможност, просто излезте на чист въздух далеч от мястото, където живеете.