close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 23 май 2017 г.

horoskop-23

Овен 

Всичко, в което влагате труд и сърце ще благоприятства придобивките ви днес. Ще се радвате на внимание и грижи, а някои и на нова работа. Бизнес-сътрудничество ще ускори приключване на започната задача, която ще ви донесе печалба. Радостта ви ще е по-голяма, ако я споделите с хората, които ви подкрепят и обичат.

Телец 

Не бързайте с изводите и окончателните решения в професионалната сфера. Използвайте енергията си за създаване на нов тип правила на работното си място, особено ако заемате ръководен пост. С постоянство търсете по-добри възможности за увеличаването на паричните си постъпления.

Близнаци 

Денят ще е от голямо значение за родените под този зодиакален знак, тъй като на мнозина от вас ще им се наложи да вземат решения, които ще са важни за бъдещето ви в професионалната сфера. В личен план ще се чувствате истински обичани.

Рак

Имате доста работа днес, затова отрано организирайте делата си, така че да не ви се налага да вършите всичко в последния момент. Късметът е на ваша страна и така или иначе успявате да постигнете голяма част от намеренията си. Вълнувате се прекалено много от личните дела на близък човек, по-добре ще е ако го оставите да действа самостоятелно.

Лъв

С тиха нежност в душата си ще търсите обяснения и причини за ново създала се ситуация. Безспорно заслуга за нея имате и вие, но, ако сте неудовлетворени, не съдете другите. Волята ви да бъдете сред победителите ви ще ви направи по-твърди и успяващи. Бъдете толерантни към слабите и не им причинявайте излишни страдания.

Дева

Ще се радвате на добра оценка за работата си и успехите ви ще станат повод за тържество. С уменията си постигате своето и трасирате занапред пътя си. Консултация със специалист по здравен проблем ще ви бъде само от полза. Предстоящите събития ще ви насочат към дейност или друго занимание, което ще ви носи добри доходи за в бъдещето.

Везни

Делата ви постепенно започват да се оживяват. Всичко, с което се заемате го довършете докрай, ако искате наистина да останете доволни от себе си. Получавате подкрепата на свой близък за проект, който отдавна ви се иска да осъществите. В личен план ви очакват много приятни емоции.

Скорпион

Ще имате желанието да вземете бързи и импулсивни решения относно личния си живот, с цел да се освободите от множеството неприятности, които в последно време не ви дават покой. По-добре ще е обаче да не предприемате нищо необмислено, нито на работно си място, нито в личния си живот.

Стрелец

Повечето от представителите на знака ще са заети със служебните си дела. Ще постигнете това, за което се борите, като ще оставяте доволни и партньорите си. Не забравяйте да отделите средства, необходими на близките ви, защото те го очакват. По отношение на професионалните си амбиции е нужно да посветите в тях и съдружниците си, ако имате такива.

Козирог

Мнозина от вас ще бъдат привлечени от нова особа в обкръжението си, но едва ли е добра идеята да се поддадете в плен на импулсите си, ако междувременно сте трайно обвързани в любовта. Всяка крачка в страни може да ви коства много.

Водолей 

Днес всяка неправилно преценено изказване пред колега или високопоставена особа може да доведе до неприятности, не само в делови, но и във финансов план. Стремете се сами да подпомогнете професионалната си реализация чрез конкретни решения.

Риби

Добре организирайте програмата си днес, защото имате много дела, на които трябва да обърнете внимание. Заемайте се с тях едно по едно. В противен случай едва ли ще останете доволни от онова, което постигате. Разбирате се чудесно с човек, който силно ви привлича. Посветете му вечерта си.