close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 23 май 2018 г.

horoskop

Овен

По всичко личи, че денят ще бъде приятен. В къщи всички ви обичат и имат нужда от вас. Бизнес – делата ви се подреждат, но в това отношение днес вземате изчаквателни позиции. Не предприемайте рисковани операции. Можете да си позволите по-голяма свобода на действие в близките дни.

Телец 

Днес лесно ще установявате контакт със заобикалящия ви свят. С присъща за вас лекота ще успявате да печелите съмишленици сред високопоставени особи. В случай, че работите в сферата на търговията, ще съумявате без особено големи усилия от ваша страна да увеличите броя на своята клиентела.

Близнаци

В добро състояние на духа и с настроение ще подредите приоритетите си. Сред важните за вас са дома и семейството ви. Битова неуредица ще ви накара да предприемете по-решителни стъпки, за да го приключите в срок и добре за всички ви. Предвижданията ви ще се сбъднат и ще се поздравите с успех, защото такива сте вие, не оставяте нищо на случайността.

Рак

Днес застигащите ви неприятности в професионален и материален план ще се дължат на прибързаните ви действия и в двете посоки. Добре е да не предприемате каквито и да е било ходове, ако не сте сигурни какъв краен ефект ще имат те върху вас.

Лъв

Въздържайте се от крайни оценки, особено към хора, изпаднали в нужда. По-добре се опитайте да сте полезни и приемете, че на всеки може да се случи. На работното място ще възникне нужда от допълнителни усилия, но и възнаграждението ще ви удовлетвори.

Дева

Ще разпределите времето си и за да отговорите на очакванията на другите към вас, както и за личните си предпочитания. Във връзка с нова задача или заради личните си интереси ще потърсите допълнителна информация по интересуващ ви въпрос и ще разширите познанията си за него. Предложение за пътуване.

Везни

Денят ще е благоприятен за вас, ако съумеете да извлечете полза и от негативните за вас ситуации в професионален и материален план. В случай, че направите това, ще се радвате на стабилност, в противен случай доста неща по отношение на паричните въпроси могат да се объркат.

Скорпион

Днес на мнозина от родените под този зодиакален знак ще им се наложи да се приспособят към новите условия на работа  в професионалната сфера. Възможно е да се сблъскате с проблеми от материално естество, които едва ли ще бъдат лесно преодолими. Не взимайте прибързани решения.

Стрелец

Затрупани сте от работа  и идеи, които чакат ред за осъществяването им. Самостоятелните ви изяви ще ви осигурят предимство, а и късмета ще е с вас. Не се вглеждайте в дребните и несъществени неща, които повече биха ви затруднили, отколкото да ви помогнат.

Козирог

Мнозина от вас имат доста сполучлива идея, но е необходима значителна подкрепа за осъществяването и. Обмислете ситуацията и се обърнете към подходящия човек или институция. Ако решите да действате самостоятелно, рискувате да се изправите пред непреодолими пречки.

Водолей

За нещата, които владеят мислите и амбициите ви не е зле да се запитате реални ли са. А също и не искате ли повече, отколкото можете да дадете. В лицето на близък човек ще срещнете сериозен коректив. Вслушайте се в думите му, и ако ги приемете, ще го превърнете в свой учител, и то с основание.

Риби

Днес ще постигате конкретни резултати, както благодарение на добрия шанс, така и на усиления ви труд. Не избързвайте със заключенията по отношение на застигналите ви събития, тъй като това отношение ще ви наложи и редица ограничения.