close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 23 март 2017 г.

horoskop 22

Овен 

С партньори ще осъждате и подреждате делата си, пристъпвайки към реализацията им през следващите дни. Няма да ви липсва финансова подкрепа, заявили сте намеренията си точно и ясно. Семейството ще се погрижи да ви създаде уюта, който харесвате и в спокойна атмосфера да се насладите на близостта си.

Телец 

Днес е необходимо да се адаптирате към една доста тежка атмосфера на работното си място. Ще се нуждаете от отлична организация, за да приключите с всичко в срок. Ако нямате постоянен партньор, пред вас ще се открият нови възможности да се влюбите.

Близнаци 

Някои от вас ще са привлечени от начинания в нови сфери, други от пътувания. Във всички случаи бъдете точни и спазвайте договореностите. Това ще ви осигури предимства на последващ етап. Не бързайте да говорите за професионалните си планове. Повече настроение ще имате, ако прекарате деня си с любими хора.

Рак

Днес родените под този зодиакален знак ще се радват на добър тонус, който при всяко едно положение ще ви помага в професионалната област. Мнозина от вас ще създадат контакти, които ще изиграят важна роля за по-нататъшното ви развитие в деловата сфера.

Лъв

Предпазливостта в отношенията ви с околните ще ви спести излишни недоразумения. Ако имате време, е по-добре да го посветите на любимо занимание или приятели. Няма да липсват възможности и за нови запознанства. Бизнесмените ще насочат усилията си по реализация на търговска сделка.

Дева 

Отворени сте за предизвикателствата и с постоянство и дръзновение ще довеждате нещата си до положителен край. Конкуренцията ще остане далече зад вас, защото наистина сте добри. Предстоят ви приятни изненади и постигане на удовлетворяващи ви взаимоотношения с интимният ви партньор.

Везни 

Не пренебрегвайте собствената си преценка. Това може да се окаже важно в конфликтна ситуация. Старайте се да бъдете повече пестеливи. За мнозина от вас положението с парите е натоварващо. Ако това ви тревожи много не забравяйте, че има към кого да се обърнете. Някой с готовност ще ви помогне.

Скорпион 

Лични въпроси ангажират вниманието на повечето от вас и до голяма степен им пречат да се възползват от откриващите се добри възможности в професионален план. Работата ви днес изисква повече съсредоточаване и най-вероятно е доста по-важна от другите, занимаващи ви проблеми. Можете да постигнете впечатляващи успехи ако подходите сериозно към нея.

Стрелец 

Изключително важно е през този ден да владеете емоциите си, дори и това да е свързано с някои компромиси, които определено не са по вкуса ви. Мнозина от вас ще се радват на благоприятно стечение на обстоятелствата, които можете да използвате за значителното увеличаване на приходите си.

Козирог

Изпълнен с паметни събития ден. Енергията ви е неизчерпаема, а предизвикателствата пред вас са предостатъчно. Не се безпокойте от грешките, които може да допуснете. Със сигурност няма да са решаващи. Уверени сте в действията си и едва ли ще съжалявате. Успеете ли да съхраните устрема си, ще се радвате на желаните резултати.

Водолей 

Избягвайте крайностите на работното си място днес. Постарайте се да се придържате към златната среда, защото благодарение на нея ще постигнете много повече, отколкото ако открито откажете да лавирате. Раздвижете социалния си живот, дори и това да е в противовес с очакванията на интимната ви половинка.

Риби

Покажете уважението си към хората, които с работата си са доказали, че го заслужават. За себе си няма да се щадите, особено, ако става въпрос за бизнес, пари и сметки. Там е силата ви и днес ще имате добри реализации. Ще имате възможност за избор и няма да сгрешите.