close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 23 ноември 2017 г.

horoskop-23

Овен

През този ден вие сте във вихъра си. Възползвайте се максимално от възможностите, които ви се откриват и не се колебайте. Знаете по какъв начин да действате дори на сляпо и няма да загубите. Човекът до вас днес ще ви боготвори повече от всякога.

Телец 

Без да сте ги планирали, днешните занимания ще разнообразят времето и мислите ви приятно. Срещи с нови хора и места, с интерес ще обменяте полезни идеи и съвети. Станете по-нежни и любящи към близките си. В противен случай рискувате да не получите очакваното внимание, а това със сигурност ще ви нарани.

Близнаци

Добре ще е днес ако контролирате емоциите си, тъй като попадате в доста конфликтни ситуации, от които е възможно да излезете в по-неизгодната позиция. Получавате ценен съвет от близък човек и само ще спечелите ако се възползвате от него. В личен план ще ви се наложи да направите известни компромиси с досегашните си възгледи по определен въпрос.

Рак

Очакват ви успехи, ако делата ви са прозрачни, а вие честни и принципни. В семейна среда ще споделяте вълненията си и с топло чувство към близките си, ще изразите вниманието и обичта си към тях. Не отхвърляйте едно предложение, преди да сте го обмислили, защото носи добри възможности.

Лъв

С присъщата си умереност не се впускате с главата напред в дадено начинание, а изчаквате благоприятен момент да се включите. Това е добра стратегия, стига да не изпуснете момента, в който трябва да го направите. Работете в колектив, това ще ви накара да се почувствате в свои води. В личен план ви предстои важен разговор, от който зависят много неща.

Дева

Днес сте особено добронамерени към околните и това ви кара да се чувствате добре в кожата си. С охота помагате на близките си, дори когато става дума за дребни неща. Все пак отделете време и за себе си, направете нещо, което отдавна обмисляте.

Везни

Имате нужда от символични жестове, за да покажете на всички около вас какво е отношението ви към тях. Възможно е да проявите войнствен характер. Обикновено сте дипломатични, но сега търпението ви се е изчерпало.

Скорпион

Ангажирането ви с много въпроси едновременно се отразява нездравословно на състоянието ви. Време е да помислите за отпуската си или поне да организирате отдиха си през почивните дни. Също така прехвърлете част от задачите си върху сътрудниците, защото рискувате да си навлечете сериозни проблеми, ако упорствате и продължавате да се товарите сами.

Стрелец

Свършете си акуратно задачите и не се разпилявайте в много посоки, ако искате вечерта да отчетете добри резултати. Предстои развръзка на въпрос, значим за бъдещето ви. За някои той се свързва с личния живот и интимните взаимоотношения, други ще дадат предпочитание на бизнеса или кариерата си, но във всички случаи, с положителна промяна.

Козирог

С разбиране ще се отнасяте към околните и това ще внесе успокоение в душата ви. Работата с администрацията няма да ви създава проблеми и ще успеете да придвижите напред част от деловите задачи. Денят е благоприятен и за нови запознанства и романтични срещи. Отдайте заслуженото внимание на човека, който смирено следва всяко ваше желание.

Водолей

Преумората може да се превърне в причина за лошо настроение и влошени взаимоотношения. Вземете мерки и не си го изкарвайте на околните. Избягвайте конфликтите, особено с близки хора. Любовните трепети у мнозина ще ги потопят в очакване на по-бърза развръзка, изпитвайки силни емоции.

Риби

Днес усилията ви ще бъдат насочени към справянето със сериозен проблем на работното място. Не се отказвате лесно и търсите различни начини, дори си сътрудничите с хора, с които не сте особено близки. Очаква ви разцвет в отношенията ви с човек, към когото изпитвате специални чувства. Не оставяйте недовършено нещо, с което сте се заели сериозно.