close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 23 февруари 2017 г

horoskop-23

Овен 

Стремите се към стриктно изпълнение на плановете си, но не бива да се учудвате, ако днес ви се наложи да промените ангажиментите си по независещи от вас причини. Печелите предимство в момент, когато другите не знаят как да постъпят. Работите добре с колегите си и занапред ще постигате общи успехи.

Телец 

Този четвъртък ще разполагате с всичко необходимо, за да осъществите проектите си в професионалната сфера. Ще имате в голямо количество смелост, търпение и предприемчивост, за да можете да доведете до значителен успех инициативите си. Нова любов.

Близнаци 

Без излишна суета и губене на време ще пристъпите към изпълнение на многото си задачи, коя от коя по-важни за бизнеса и финансите ви. Интересите ви ще останат защитени, усилията ви в тази посока са повече от очевидни и ясни за партньорите ви. Самочувствието ще се подхрани от интереса на влиятелен човек към вас.

Рак

Бъдещето ви предлага добри възможности за професионална реализация. Не отбягвайте съветите на вашите близки. Помислете за разширяване на контактите си, срещите с нови хора ще се окажат благотворни и може би ще улеснят осъществяването на идеите ви. Доврете се на интуицията си при решаване на личен въпрос.

Лъв

Денят ще ви бъде доста натоварен. Опитайте се да премахвате трудностите причинени от други, но чрез дипломатичен подход. Не налагайте мнението си над околните, защото едва ли думите ви ще бъдат тълкувани по начина, по който на вас ви се иска.

Дева 

Пригответе се за приятни изненади днес. Неочакван развой на събитията, ако попаднете в подходящия момент на подходящия човек. Денят е благодатен за хората на творческия труд. Въздържайте се да давате обещания, които ще ви затруднят с изпълнението. Вечерта ще бъде приятна и ще ви зареди с енергия.

Везни 

Напълно възможно е днес мнозина от вас да се опитват да изживеят интензивно щастие в емоционален план. В случай, че не се чувствате удовлетворени е напълно възможно да се впуснете в преследването на професионални цели, които обаче по никакъв начин няма да заместят истинските ви потребности.

Скорпион 

На делова среща ще покажете професионалната си подготовка и усет за нещата, с което ще оставите добро впечатление за себе си. В голяма степен това се отнася за онези, които са на ново работно място или се стремят към повишение. Други ще срещнат затруднения в постигане на договорености и налагане на идеите си, но нещата не са непоправими.

Стрелец 

Този ден е подходящ за започване на нещо ново, неопитвано досега. Ще бъдат подкрепени всичките ви усилия в нещо градивно и полезно за самите вас. С повече воля и увереност в успеха ще постигнете наистина забележителни резултати. Получавате признание за добре свършена работа, което се отразява добре на самочувствието и оптимизма ви.

Козирог

Днес бъдете изключително внимателни какво, къде коментирате, особено когато става въпрос за професионални или материални интереси. Опитайте се да не сте вие човекът, който ще предизвика споровете в професионалната сфера, защото едва ли това ще има положителен за вас ефект.

Водолей 

Спокоен, дори скучен работен ден. Стремете към установяване на хармонични взаимоотношения между вас и интимната ви половинка. Като че ли ще е най-добре по един конкретен начин да се освободите от някои ограничения във връзката ви, създадени от страна на близки или роднини.

Риби

Бъдете реалисти и не хранете очаквания, които няма да се случат днес. По-важно е да покажете стабилното си присъствие там, където сте, като заложите на опита, знанията и авторитета си. Ще има развития за бизнеса и връзката ви, но всичко по реда си. Любознателните от вас ще научат интересни детайли по тема, която ще ги вълнува в бъдеще.