close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 23 януари 2017 г

horoskop

Овен 

Сигурни в себе си, ще търсите финансова подкрепа за реализация в сферата на интересите ви. Няма да ви липсва късмет, но по-важно е, че ще работите това, което ви привлича, осигурявайки си печеливши оферти. Улеснени ще бъдете и от доброто разположение на някого към вас.

Телец 

В началото на седмицата избягвайте крайностите на работното си място. Постарайте се да се придържате към златната среда, защото благодарение на нея ще постигнете много повече, отколкото ако открито откажете да лавирате. Раздвижете социалния си живот, дори и това да е в противовес с очакванията на интимната ви половинка.

Близнаци 

Ще си спестите допълнителни средства и усилия в справяне със служебен или личен въпрос, ако вземете под внимание съветите и помощта на колегите си. Дайте предимство на конструктивната мисъл и не влагайте лично отношение в служебните дела. Радостни вълнения с романтичен край за онези, на които сърцето е младо.

Рак

В по­не­дел­ник по­ве­че­то от вас из­жив­яват лю­бов­на мъ­ка, ве­роя­тно по­ра­ди пре­къс­ва­не на връз­ка­та. Чувс­тва­та са ог­ра­бе­ни и сте склон­ни да го проя­ви­те по няка­къв по­вод спрямо хо­ра­та от се­мей­ство­то ви. Ху­ба­во е да се ог­ле­да­те и да оце­ни­те ра­дос­ти­те в жи­во­та си. Мно­го ус­пе­шен про­фе­сио­на­лен ден при по­ве­че ак­тив­ност.

Лъв

Склонни сте да се вслушвате главно в емоциите си, а това не винаги е здравословно. Ще водите много разговори, ще ви се иска да споделите повече лични неща. Не си разпилявайте времето, бъдете по-организирани.

Дева 

Ще продължите с работата си по започнатите задачи, очаквайки приключването им да подобри бюджета ви. Пътуванията влизат в програмата на част от представителите на знака, но във всички случаи е добре да контролирате онези свои черти, които създават проблеми в общуването и реализацията ви.

Везни 

Понеделник няма да ви се стори лош, ако не се страхувате от досадна работа. Ще трябва да сложите в ред някои неща, но пък късметът няма да ви изневери. Можете да разчитате най-вече на приятелите си.

Скорпион 

Възможно е на работното място да проявите разсеяност и точно поради тази причина проверявайте особено добре документите, с които работите. Ще хармонизирате обстановката около себе си. Ако искате да поговорите с някого от хората в дома си, сега моментът е подходящ за това. Във финансовите дела ще имате успехи.

Стрелец 

Чувствате, че действията ви не са съвсем психологически правилни и на място. Може би проблемът е в това, че се безпокоите твърде много. Опитайте да сте по-спокойни и трезви в преценките си.

Козирог

Днес ще се чувствате енергични и готови да свършите много работа, независимо от пречките, които ще се появят. Спазвайте правилата, за да не съжалявате после, че сте си изгубили времето в напразна съпротива.

Водолей 

Днес не търпите каквито и да било вмешателства в личните си дела. Действате прекалено прибързано в професионален план и това може да доведе до загуби. Имайте повече търпение, ако искате да видите намеренията си осъществени. Ще научите нещо за близък човек, което ще ви накара много да се замислите.

Риби
Постарайте се да създадете хармония между мислите и чувствата си. Надценявате не само собствените си възможности, но и залагате прекалено високи очаквания от близките. Приемайте фактите обективно.