close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 24 август 2020 г.

horoskop 24

Овен 

Вътре в себе си имате добри очаквания за нещата, които ви предстоят. И не грешите. На среща с човек, към когото отдавана се стремите ще чуете хубави думи за себе си и това ще погали самочувствието ви. Полезно е да се запитате защо ви ласкаят, независимо, че отговарят на истината. Може би очакват нещо от вас.

Телец

Овладейте вълненията си, независимо от причините, които са ги предизвикали. Запазете присъствие на духа и не предприемайте действия в състояние на афект. Ще си спестите нечии гняв, ако се въздържате от ненужни коментари, а и себе си ще натоварите по-малко. Добре ще ви се отрази чистия въздух, природата ще ви зарежда с енергия и повече оптимизъм.

Близнаци

С общи усилия ще ви бъде по-лесно да откриете решение на проблема, който стои пред вас. Новите отговорности няма да ви отегчат и ще продължите и занапред да бъдете добронамерени в действията си. Ще наложите идеите си, стига да го правите елегантно и без излишна показност, за да не загубите от интереса към себе си.

Рак

Ще търсите нови пътища за решаване на въпросите, които ви интересуват, без да пренебрегвате мнението на околните. По отношение на служебен ангажимент ще привлечете на своя страна колега, с когото по-бързо ще се справите. Постигнатото ще се превърне в добра основа, върху която да градите бъдещите си общи реализации.

Лъв

Ще спечелите нечие доверие с подкрепата и застъпничеството си пред някого. Активността в делата ви е показател за убедеността ви в правилността на това, което правите. Очакванията ви от предстоящо събитие ще се оправдаят, стига да направите всичко, което е по силите ви, за доброто му протичане.

Дева

Очаква ви натоварен ден. Заемате се с редица отговорни задачи и сте твърдо решени да доведете всичко до край. Работите успешно и със сътрудници, и това ще увеличи шансовете ви за успех. Отправят ви интересни предложения, които тепърва ще ви занимават. Правете повече отстъпки в личен план.

Везни

С много задачи, отговорности и съпътстващите ги трудности ще преминете през днешния ден. Въпреки това ще имате и приятни моменти в работата и в отношенията си с хората около вас. Духовна наслада ще ви носи общуването с интелигентен човек, близък по дух и интереси на вашите. Това ще направи възможна реализация на общ проект.

Скорпион

С вътрешен порив ще търсите изява на всичко, което подхранва самочувствието ви. Партньорските взаимоотношения откриват възможности пред вас, както за повишаване на опита, така и за подобряване на финансите ви. Не оставяйте на заден план здравето си, при някои от вас то се нуждае от допълнителни грижи.

Стрелец

Днес привличате вниманието на всички около вас със съсредоточената си работа и ясните цели, които си поставяте и в крайна сметка постигате. Рационалната ви преценка ви спасява от възможността да сгрешите в решенията си. В личен план обаче здравият разум едва ли ще ви помогне ако искате да се сближите с опреден човек. Опитайте се да се отпуснете и да дадете воля на чувствата си. Ако го направите ще имате успех.

Козирог

Седмицата започвате с ведро настроение. Работният ви график е вече готов и няма за какво да се тревожите. Ако съществуват колебания у някои, то попитайте сърцето си, кое е добро и кое не. Не се страхувайте да поемете риск, щом това се налага. Може би това е печелившата стъпка сега.

Водолей

За някои от вас денят е свързан с взимането на много трудни решения. Обмислете добре ситуацията преди да предприемете каквото и да било. Действията ви днес до голяма степен ще предопределят успеха на начинанията ви предстоящата седмица. Отпадането на личен проблем, който ви занимава от доста време, ви носи нужното спокойствие.

Риби

Това е добър ден за повечето от вас. Очакват ви срещи с много хора, които са свързани с преноса на идеи и информация от професионално естество. Опитайте се да овладявате навреме емоциите си, за да си спестите неприятни ситуации.