close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 24 декември 2017 г.

horoskop 24

Овен

Сами поемате отговорности, които в последствие се оказват товар, който не е по силите ви и това се отразява на емоционалното ви състояние. Погрижете се и за себе си, повече отдих няма да ви се отрази зле. Търпението ще ви помогне да получите повече от това, което желаете.

Телец 

Днес всичко и всички ще се подчиняват на вашите желания. Това в никакъв случай не означава, че трябва да капризничите. Напротив, бъдете сериозни в желанията си и най-малкото, което ще получите е уважението на околните.

Близнаци

Ще имате страхотни моменти с приятели и роднини. Внимавайте само с финансовите въпроси. Не е препоръчително да слагате ново начало на някакво важно за вас занимание. Приключете работните проекти и не ги оставяйте за по-нататък.

Рак

Днес бъдете внимателни с финансовите въпроси. Ако пазарувате, пазете си чантата, портфейла, кредитните карти. Ще сте ангажирате с подготовката за Бъдни вечер. Очаква ви приятна вечер, изпълнена с топлина, радост и любов.

Лъв

Днес ще успеете да постигнете всичко, което поискате. Възстановявате се след фаза, в която сте имали много нерви. Трябва да внимавате с действията си. Който не заслужава вашето внимание, днес е момента, в който да го отстраните от живота си.

Дева

Ще ви обземе Коледния дух и денят ви ще е изпълнен с незабравими преживявания. Ще се радвате на срещи с близки и приятели. Отдайте се на развлечения, но без излишни разходи.

Везни

Днес за вас ще е най-добре да се доверите на интуицията си, а не да разчитате на прекалено много мисли. Следвайте това, което първо ви се появи в главата. Ще видите как празника ще се получи от само себе си.

Скорпион

Ако днес желаете да спечелите нечие внимание не правете нищо особено, а просто бъдете себе си. Точно с това ще впечатлите когото трябва. Ако не ви харесат, просто не ви трябва такъв човек.

Стрелец

Днес не пестите сили, за да прекарат деня по един наистина запомнящ се начин. Ще останете очаровани от предложението на свой близък, което наистина не е за изпускане. Опитайте се с дипломатични похвати да предотвратите конфликтна ситуация, в която неволно попадате. Можете да разчитате на приятелите си.

Козирог

Всички нерви, които сте имали досега остават на заден план. Готови сте за нови преживявания и любов. Настроението ви се оправя и това ще ви държи до края на месеца.

Водолей

Днес за вас ще е важно да обърнете внимание на здравето си. Използвайте пълноценно почивния ден и не се натоварвайте. Ако вие не се погрижите за здравето си, няма кой друг да го направи.

Риби

Време е за ново начало и промени. Погрижете се и за външния си вид. Досега ситуациите, които са били проблематични за вас, вече ще изкристализират. Бъдете готови за промени дори в приятелския ви кръг, вземете справедливо решение. Не се връщайте назад.