close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 24 май 2018 г.

horoskop 24

Овен

С нагласата сте да потърсите тихо място, далече от суетата и дразнителите си. Не на всички ще им се отдаде, което съвсем не означава, че ще пренебрегнете отговорностите си. По свой начин ще дадете предимство на нещата, които искате за себе си, съобразявайки се с желанията си.

Телец 

Сами няма да успеете във всичко, което сте планирали. Не се притеснявайте да потърсите подкрепа, защото ще я получите без усилия. В отстояване на свои интереси е нужно да сте сигурни в позициите, на които заставате, в противен случай са възможни грешки.

Близнаци

Днес си наложете стриктен контрол върху чувства, думи и действия, ако искате да нямате проблеми в професионалната сфера. Не си мислете, че ако атакувате открито недоброжелателите си ще имате успех. По-добре изчакайте подходящ момент за увеличаване на вашата активност.

Рак

Възможни са затруднения в общуването, но бързо ще влезнете в общия тон и ще подобрите отношението си към детайлите. С цената на повече усилия ще намерите правилното решение на проблем, който ви притеснява. Настроението и самочувствието ви ще се подобрят от новостите, които предстои да научите.

Лъв

Животът ни учи, че без близки хора до себе си човек трудно може да бъде щастлив. Заетостта ви откъсва от семейството, но така им осигурявате удобства и комфорт. Те пък от своя страна ви дават сили и подкрепят, и това се отразява добре на духа ви. Роднина ще насочи вниманието ви към решаването на семеен въпрос.

Дева

Днес моментът е изключително благоприятен за вашите амбиции и за личните ви инициативи. Стремете се да не се спирате пред първата изпречила ви се на пътя трудност. Периодът ще е характерен с повишена активност и умение да извлечете максимални облаги в деловата сфера.

Везни

Наясно сте, че информираността ви по интересуващ въпрос ще направи по-лесно изпълнението му и за това ще работите в тази посока. Делата ви ще зависят в голяма степен от вашата активност и желание да ги приключите в срок. До себе си имате човек, който ви подкрепя във всичко и това е предимството ви пред много други.

Скорпион

Днес вземете всички необходими мерки срещу посегателство върху имуществото ви или спестените от вас финансови средства. Разумно подхождайте във всеки един момент, защото едва ли ще ви е приятно да имате неприятности в област, където се надявате на по-голяма стабилност именно на този етап от време.

Стрелец

Част от вас днес са насочили усилията си към разрешаването на личен проблем, от който зависи доброто им настроение и естествено способността им да се справят добре с професионалните си ангажименти. Ще трябва да направите определени компромиси, без които е невъзможно да очаквате взаимност. Опитайте се да поправите грешките си или поне да се поучите от тях.

Козирог

Този четвъртък можете да се надявате на добри шансове в професионалната сфера. Стремете се да сте достатъчно гъвкави, за да се приспособявате умело към всякакъв тип ситуация в професионално отношение. Находчивостта ви ще спечели на ваша страна подкрепата на високопоставена особа.

Водолей

Не предизвиквайте неприятни чувства у другите, като отправяте някаква язвителна критика, независимо доколко убедени сте в правотата и. Намерете подходящите думи и момент за да споделите с партньора си това, което отдавна таите в сърцето си. Покажете му, че сте до него и горите от желание да опитате нещо ново. Промените ще са за добро. На новата работа ще бъдете добре оценени и съответно добре възнаградени.

Риби

Днес планирайте предстоящите си служебни пътувания и е добре да приключите със започнатите инициативи от професионално естество. Моментът е подходящ за придобиването на нови знания или обучение, което ще подобри значително професионалната ви квалификация.