close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 24 май 2020 г.

horoskop 24

Овен

Ще постигнете успехи само ако бъдете настоятелни и енергични. Знаете какво трябва да направите, остава просто да проявите малко инициативност. Каквото и да предприемете подкрепата на близките ви ще е много полезна.

Телец

Възможно е деликатна ситуация да подложи на изпитание уменията ви в дипломацията. Покажете, че може да се разчита на вас. Ще ви занимават мисли, свързани със семейството и децата. Мирът там е нарушен и с ваша помощ атмосферата може да се възстанови. Ще потушите назряващ конфликт, като ги убедите в правотата си.

Близнаци

Опитайте се днес да овладеете нервното напрежение, което ви е обзело, за да не стане то причина за семейни недоразумения. Починете си и се занимавайте с неща, които са ви приятни.

Рак

Някои от вас ще попаднат в ситуация, която може доста да ги обърка. Въпреки това не се отказвайте от намеренията си, имате добри шансове за успех. Близките ви хора ще ви подкрепят във всеки един момент. Действайте по-смело и можете да разчитате на успех и в личен план. Имате късмет днес.

Лъв

Предприемате решителни стъпки в непозната за вас сфера на дейност и се налага да бъдете много предпазливи. Вслушайте се в съвета на ваши приятели и ще спечелите стратегическо предимство. Не подценявайте конкурентите си.

Дева  

Заредени сте с добри очаквания и нищо от това, което предстои да се случи няма да ви изненада или обезкуражи. На път сте да постигнете краткосрочните си цели, целенасочените ви действия дават резултат. Финансови реализации и романтични вълнения за късметлиите. Някои от вас ще пътуват, като това може да бъде и в чужбина.

Везни

Ще дадете простор на въображението си и с нетрадиционни средства ще решите възникнал проблем. Познатите ви ще ви насърчат да приложите уменията си, не ги разочаровайте. Отделете време и за себе си, с приятни занимания ще се отпуснете и релаксирате. Старайте се храната ви да е по-здравословна.

Скорпион

Съзнателно ще търсите начини да избягате от мрачните си мисли и предположения. Здравословното ви състояние също се нуждае от грижи, дори и да не съзирате тревога. Хубаво настроение ще ви създаде нечие желано присъствие. Придобивка, за която не сте мислили ще подобри бита ви.

Стрелец

Отхвърлената работа ще ви направи доволни и с желание ще планирате почивката си. С приятели ще споделите намеренията си и заедно ще пристъпите към подготовката й. Други ще поставят добро начало на нова дейност, която обещава да е успешна. Среща с подходящата личност и начало на общ път.

Козирог

Едно ново присъствие ще ви вълнува и привлича неудържимо. То ви изпълва с трепети и очаквания. Радостта ви ще е двойна, предстоят ви приятни изненади и срещи. Оставете се на хубавите си чувства и не търсете други пътища за отмора.

Водолей

Този ден ще премине без много напрежение. Повечето от вас са изпълнени с енергия за работа и може би имат други очаквания. Вечерта ще имате възможност да си наваксате, но в различна насока. Очертават се приятни емоции, благодарение на които ще се почувствате добре.

Риби

Въпреки че е почивен ден вие сте енергични и съвсем не мислите за почивка. Иска ви се да се захванете с неща, които досега не сте правили и това ви амбицира да си поставяте далечни цели. За предпочитане е обаче днес да свършите редица полезни неща, които отлагате отдавна. Близките ви го заслужават.