close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 24 март 2017 г.

horoskop 24

Овен 

От срещите ви днес ще се роди бъдещо сътрудничество или нова връзка. Във всички случаи ще бъдете естествени и открито ще споделяте намеренията си. Мисленето ви често изпреварва събитията и това ви помага винаги да сте актуални. Ще гледате на случващото се от позицията на човек, който знае какво иска и как да го постигне.

Телец 

Днес дори и да имате усещането, че действията ви в професионален план са силно ограничени, е по-добре да се опитате да извлечете полза от това, отколкото да се откажете. Ще се радвате на придобивки и ще научите новини, които ще ви дадат възможност по един неповторим начин да планирате настоящето и бъдещето си.

Близнаци 

Днес правилната нагласа ще ви помогне както в службата, така и на водените от вас делови преговори. Осъществените от вас пътувания на този етап от време ще ви носят редица позитиви и най-вече ще срещнете нови приятели и съмишленици.

Рак

Този ден мнозина от вас ще бъдат привлечени от нова особа в обкръжението си, но едва ли е добра идеята да се поддадете в плен на импулсите си, ако междувременно сте трайно обвързани в любовта. Всяка крачка в страни може да ви коства много.

Лъв

Динамично ще минава денят ви, наситен на емоции и преживявания. Ще се радвате на подобрени взаимоотношения с околните, причината за което е изцяло ваша. Делата ви ще се развиват по план и ще ви носят удовлетворение. Отваря ви се възможност, която не сте предвидили, но от която със сигурност ще се възползвате.

Дева 

Днес се възползвайте от предоставените ви нови възможности от делови партньори или влиятелни клиенти. Не е препоръчително за вас да се увличате по негативните емоции, дори и да сте предизвикани да ги демонстрирате. Възползвайте се от всеки удобен случай, за да се забавлявате.

Везни 

Ще се справите с текущите плащания, които не търпят отлагане във времето. Опитайте се да не взимате пари назаем, тъй като едва ли ще успеете да ги върнете скоро. Стремете се да останете верни на собствените си принципи, особено ако по някакъв начин могат да спомогнат за развитието ви в професионалната сфера.

Скорпион 

Устрема ви да успеете на всяка цена ще понижи енергията ви и може да ви донесе здравословни проблеми. Укротете амбициите си, бъдете реалисти. Поставете се в ситуацията на приятел, търсещ ви за подкрепа. Победа в личен план ще заздрави самочувствието, подготвяйки ви за перспективните идеи, които вече напират.

Стрелец 

Отнасяйте се с нужното внимание към околните и не пропускайте да им покажете уважението си. Ако се опитат да злоупотребят с добрината ви, не се колебайте да ги поставите на мястото им. Очакват ви приятни мигове с любимия човек. Времето ще ви стигне, за да ги превърнете в незабравими.

Козирог

Днес внимавайте със затрудненията възникващи буквално в последния момент на работното ви място. Стремете се да използвате чара си при постигане на конкретни цели. Опитайте се игрите в деловата област да не окажат неблагоприятно влияние върху семейния ви живот.

Водолей 

В края на работната седмица ще сте податливи на стрес и е напълно възможно да сте напрегнати и нервни без особено силно изразена видима причина. Служебните ви успехи ще зависят предимно от амбициозните ви планове. Знаете как да неутрализирате пречките по пътя си, така че не се бавете с окончателните решения.

Риби

С премерени действия днес можете да постигнете много повече в професионалната сфера, отколкото ако сте нетърпеливи в преследването на целите си. Опитайте се да уравновесите положението си в материалната сфера.