close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 24 март 2019 г.

horoskop 24

Овен

Очаква ви спокоен ден, който повечето от представителите на знака ще предпочетат да прекарат сред домашна обстановка. Имате нужда от почивка, затова едва ли бихте могли да свършите пълноценно някаква работа. Заобиколени сте от близките си и тяхното добро настроение, което ви действа разтоварващо. Очаквайте посещение от близък приятел.

Телец

Пред вас се откриват нови пътища в личен и професионален аспект. Ще ви се разяснят много ситуации за хора, които са в непосредствена близост до вас. Помислете добре и си разяснете какво ви разстройва психически. Останете за известно време сами със себе си.

Близнаци

Изключително емоционални сте и не действате рационално, но винаги знаете какво искате и как да го постигнете. Проблем, който ви тревожи отдавна, сега ще ви се разкрие напълно. Умни сте и ще се справите блестящо.

Рак

Подходящ ден за всичко, което би подобрило духовната ви и психическа устойчивост. Природа, спорт, приятели, семейство, пътувания, развлечения и за каквото още се сетите са все подходящи обекти и теми за вас. Въведете в ред кореспонденцията и книжата си, в следващите дни натовареността ви ще е голяма, а от тях ще имате нужда.

Лъв

Мнозина от вас ще се възползват от днешния ден за забавление и разтоварване. Някои може да си спомнят, че имат неотложни служебни ангажименти. Дори и да е така, оставете си вечерта свободна. Предстоят ви приятни мигове в желана компания. Навлизате във възходящ период, изпълнен с хубави моменти.

Дева

Ще бъдете приятно изненадани от някой, който ви обича. Но не бъдете прекалено подозрителни, може да го засегнете. Високо ценени сте, а и късмета ви днес е добър. Разумът ще ви води и напътства в ролята ви на хора, на които е поверено управлението.

Везни

Сега умът ви е толкова фин и бърз, че успявате да изненадате абсолютно всички. Това ще ви направи уверени, но и невнимателни. Трябва да сте изключително фокусирани, тъй като е възможно да бъдете измамени или заблудени за нещо важно.

Скорпион

Бъдете особено внимателни в отношенията с партньора си, защото там е възможно да възникне конфликт. Помислете добре как да действате, така че да вземете най-доброто решение. Не прибързвайте с покупките.

Стрелец

Овладейте желанието си на всяка цена да покажете предимството си пред някой, защото рискувате да се натоварите с чужди проблеми. На последващ етап тези емоции и работа биха ви се отразили недобре на здравето, психиката и настроението. Осигурете си повече време за отдих, като не пренебрегвате интимния си партньор.

Козирог

Днес е момента най-сетне да приключите проект, който заема прекалено много от времето ви. Ще срещнете трудности, но щом сте стигнали дотук, трябва да продължите до края. Вечерта не забравяйте да обърнете внимание на семейството си.

Водолей

Днес бъдете по-приключенски настроени. Само защото сте доволни от това, което сте постигнали досега не значи, че трябва да спрете. Напротив, сега е идеалното време да продължите да градите. Обърнете внимание на любимия човек.

Риби

Семейни въпроси и родителски задължения ще ангажират деня на повечето от вас. Други ще работят за интересите си и ще се поздравят с придобивки. В личен план ще се радвате на добро здраве и настроение. За някои – нова връзка или друга, не по-малко щастлива развръзка.