close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 24 ноември 2017 г.

horoskop 24

Овен

Днес моментът е изключително благоприятен за вашите амбиции и за личните ви инициативи, стремете се да не се спирате пред първата изпречила ви се на пътя трудност. Периодът ще е характерен с повишена активност и умение да извлечете максимални облаги в деловата сфера.

Телец 

Предстои ви напредък в професионален план, който обаче е свързан с много работа и непрекъснато бъдете “нащрек”. По всяко време обаче ще можете да разчитате на хората около себе си, които няма да се поколебаят да ви помогнат. Имате известни колебания в личен план, с които обаче ще трябва да се преборите. Очаквайте добри новини, свързани с ваш роднина.

Близнаци

Този петък се опитайте да ограничите до минимум разходите си, като избягвате крупните покупки, които могат да ви поставят в затруднено положение. Добре обмислете предложение за нова работа.

Рак

Днес ще бъдете доволни от себе си. Денят ви носи радост, късмет и много лично щастие. Не претупвайте ангажиментите си, а ги вършете съвестно, без излишно размотаване. Ще ви остане време и за личния живот, който към този момент започва да става все по-интересен и вълнуващ. Там се заражда нещо ново за вас.

Лъв

С доброто си настроение ще въздействате на околните и ще насочвате развитията в обща цел. За вас е важно да живеете в спокойствие, само така може да се развивате и да творите пълноценно. Починете си, като потърсите приятни за тялото и душата ви занимания. Новите придобивки ще подсилят усещането ви за значимост.

Дева

С компромиси работата върви по-леко и ви спестява излишни притеснения. Разумни и прагматични, ще направите необходимите промени, с което ще спечелите не само време, а и нещо повече. Спестените разходи ще се отразят добре на джоба и самочувствието ви. Очакванията ви от предстояща среща ще се сбъднат.

Везни

Моментът е подходящ за инвестиции свързани с разширяване на дейността ви. Не се бавете, а действайте. Колкото по-скоро го направите, толкова по-значителен ще бъде успеха ви. Заздравяване на връзките и партньорствата, а също и създаване на нови. Посветете вечерта на най-близките си, на дома и се опитайте да не мислите за работа.

Скорпион

Уверени в себе си, ще подкрепите начинанието на човек, нуждаещ се от вас. Ще подходите прагматично и към решаване на професионален проблем, с което ще подобрите собствените си позиции на работното място или в йерархията. В отношенията си към роднините не бъдете прекалено резки, за да не усложнявате атмосферата помежду ви.

Стрелец

Кулминацията на усилията ви по конкретна задача ще завърши с успех. Постигнатото ще постави начало на нов период в професионалното ви развитие. За едни той се свързва с повишение, за други с нови придобивки, но във всички случаи ще оставате доволни от себе си. Има нужда от такива като вас, особено в създалата се отскоро ситуация. Роднински споразумения ще доведат до спокойствието на всички ви.

Козирог

Обстоятелствата ще ви срещнат с непознати хора и места и са възможни необичайни преживявания. Натовареността няма да ви попречи да зарадвате с нещо приятно любимия си човек. Запазете за себе си нещата, които ви носят притеснение, и му посветете вечерта.

Водолей

Днес вие едва ли ще си почивате. По-вероятно е да работите или да се занимават с нещо, което може да облекчи по-следващите ви задачи. При всички случаи едва ли ще скучаете – имате чудесното свойство да се забавлявате, дори когато сте сами. А това говори за една природна интелигентност и благородство на духа.

Риби

За да организирате делата си според своите нужди и потребности, днес е по-добре да направите предварителен план и да действате според него. Не предвиждайте стартирането на нови задачи, а по-скоро довършете старите. Сложете ред във финансите си – и лични, и служебни. Това е ключът към постигането на вашите цели.