close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 24 октомври 2017 г.

horoskop 24

Овен

Днес ще сте особено емоционални. Възможно е да се разстроите заради отношенията си с някои хора. Няма да има прекомерно напрежение, но ще има моменти, в които ще се чувствате объркани и няма да сте сигурни кое е правилно и кое не. Ще намерите изход от тази несигурност.

Телец 

Днес ще имате успехи, ако се опитате да не бъдете толкова разпилени в работата си. Опитайте да бъдете коректни с близките си, това ще нормализира отношенията ви. Ако държите на приятелите си, не се вслушвайте в клюките и сплетните около вас. С необмислени постъпки рискувате да нараните нечии чувства.

Близнаци 

Ще посветите голяма част от времето си днес на семейството и нуждите му. Заетостта понякога ви пречи да общувате пълноценно, но това не отслабва връзката помежду ви. По отношение на професионалния ви живот има какво да ви заинтригува, но по-добре е да мислете за това утре. Сега си почивайте и мислете за хубави неща.

Рак

Характерно за днешния ви ден е че няма нищо общо с рутинните ви занимания напоследък. Събитията около вас ще се развиват много бързо и може би ще ви отведат на неподозирани места. Доверието към непознати може да се окаже напълно неоправдано за това бъдете по дистанцирани.

Лъв

Днес наяве ще изскочат различия във връзките ви или в професионалните отношения. Напрежението ще нарасне, затова се постарайте бързо да изгладите недоразуменията. Опитайте да бъдете дискретни и дипломатични, за да не разрушите отношенията си с близки хора. Имате нужда от емоционална сигурност.

Дева

Денят ви ще бъде интересен и ползотворен. Дава ви се възможност да реализирате отдавнашен ваш проект, по който работите с хъс. Амбицирани сте да успеете на всяка цена. Не пропускайте да намерите време и за някой, който се нуждае от съдействието ви. В личен план оставяте на емоциите да ви водят.

Везни

Имате нужда от хармонични взаимоотношения, затова ще предприемете необходимото, за да си ги осигурите. Стари приятелства ще ви изправят пред дилема, а не е изключено и приятел да прояви любовен интерес. Ще изживеете страхотни мигове с близките.

Скорпион

Упоритостта ви е очевидна, но има моменти, в които е нужно да сте повече тактични. Мислете, преди да правите неща, за които после ще съжалявате. С премерен том ще спечелите повече и ще си спестите излишни главоболия. Също си помислете, че с поведението си може да навредите на близък човек и да ви заболи.

Стрелец

Приятни ще са моментите ви с любимите хора, а и близките ви ще са толерантни към вас. В добро настроение сте и всичко, с което се захванете ще ви спори и ще оставате доволни от себе си. Не допускайте човек от миналото ви да повлияе на бъдещите ви планове. За предпочитане е да не пътувате.

Козирог

С лекота ще решите проблем, който няма повече да поглъща вниманието и енергията ви. С каквото и да се захванете, за вас то ще бъде все достойно предизвикателство, и ще ви отдалечи от изтощителната работна седмица. Семейството ще бъде съпричастно с грижите ви и няма да ви създава главоболия.

Водолей

Проверката е висша форма на доверие. В тази връзка не пропускайте нищо да мине покрай вас без нужното внимание, за да не се провалите. Но, ако делата ви го позволяват, е най-добре да преминете през днешния ден тихо и без вълнения. Така ще пропуснете конфликтите и ще запазите ведрината на духа си.

Риби

Мнозина от вас днес ще предпочетат да изчакат по-благоприятен момент за активни действия на работното място. Въпреки че смятате че делата ви са в застой обаче това съвсем няма да е така. Общата ви работа с колега, с когото не сте работили досега ще ви накара да се замислите по-сериозно за нещата, които бихте могли да свършите.