close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 24 септември 2018 г.

horoskop 24

Овен

Постепенно навлизате в добра физическа и психическа форма и желанието ви за промяна се засилва с всеки изминат ден. Това ви подтиква да насочите енергията си в позитивна насока. Няма да ви липсват възможности за развитие на потенциала, просто трябва да се мобилизирате и да действате.

Телец

Денят ви ще бъде приятен, ако си останете вкъщи и прекарате повече време със семейството си. Те имат нужда от вашето присъствие и внимание. Спазвайте обещанията си. Ще се радвате на отлично здраве.

Близнаци

Отнесете се философски към проблемите, като запазите спокойствие, но и работите за решаването им. Времето ще ви стигне за всичко, което планирате, провежданите разговори ще са ползотворни, ако не изхождате само от собствените си интереси. С помощта на определен човек ще постигнете напредък в конкретна област.

Рак

Възможно е днес да не сте много работоспособни, но това не бива да ви тревожи. Със сигурност е белег, че имате нужда да намалите ритъма си на живот и да помислите малко и за собствените си желания. Не вземайте присърце незначителен спор с вашия сърдечен партньор, а заложете на чувството си за хумор и дипломатичността.

Лъв

Обстоятелствата налагат да се съобразявате повече с околните днес и да изчакате, ако това е в интерес на работата. Засилени контакти в сферата на интересите ви. Вслушвайте се в мнението на околните, може би това ви трябва, за да станете по-ефективни. Не харчете за всичко, което ви се прииска, предстои да имате повече, но не сега.

Дева

Днес не си оставайте вкъщи, приемете покана за гостуване на ваши приятели. Имате нужда от промяна на обстановката. Не мислете за проблеми в службата, оставете грижите настрана и се забавлявайте.

Везни

Контактите с подходящите хора ще обогатят информацията ви по проблем, стоящ пред вас и ще подсилят действията ви за решаването му. Няма да спрете да се развивате и да работите за своя професионален, личен и финансов просперитет. На някои ще им се отдава по-лесно, при други с известно забавяне, но във всички случаи резултатно.

Скорпион

Голяма част от вас ще изберат да прекарат деня извън дома си, търсейки отдих и разнообразие. Често проявявате несдържаност в поведението си, което ще се отрази неблагоприятно на личните ви взаимоотношения. Бъдете по-дискретни в личен план, където сърдечния ви партньор се нуждае от подкрепата и съдействието ви, а не от покровителствени напътствия.

Стрелец

Днес е твърде вероятно получените от вас неочаквани постъпления да премахнат всички ваши стари страхове от финансов характер. Ще се нуждаете от голяма доза увереност, за да можете с пълна сила да осъществите замислените от доста време проекти.

Козирог

Опитайте се днес да се отърсите от мисли за работа или други тревоги и да посветите свободното си време на грижи за физическата си форма. Наистина имате нужда от обновление и ако сте натрупали излишни килограми, помислете за започването на разумна диета.

Водолей

Оценете благоприятните възможности на деня и бъдете по-сдържани, без да давате воля на напиращите ви емоции. За да избегнете недоразуменията с околните, не споделяйте намеренията си, а работете по реализацията им тихо и без да шумите около себе си. На творците ще им се отдаде да предадат най-вярно вълнуващите ги чувства в творбите си.

Риби

Похвално е желанието ви, но избягвайте да се ангажирате с проблеми, които са ви чужди и не бихте могли да решите. Съхранете енергията си за нещата, в които сте силни и където можете да сте полезни. Синхронизирайте усилията си с тези на човека, който ви предлага помощта си и работете заедно.