close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 24 януари 2017 г

horoskop 24

Овен

Непредвидени ангажименти ще променят плановете на мнозина от вас. Няма да съжалявате, допълнителни доходи ще подобрят семейния бюджет. Вечерта ще бъдете изкушени от едно предложение и е възможно да направите избор в негова полза. Други ще се радват на нова придобивка за дома.

Телец 

Предстои ви натоварен ден. Бъдете гъвкави при взимане на решения. Хубавото е, че ще извлечете полза от всичко, което се случва около вас. Личните ви дела се развиват според очакванията ви. Нещата са под контрол и не бива да се притеснявате.

Близнаци 

На работното ви място всичко ще е наред, но в личен план ще имате проблеми. Не пренебрегвайте интимната си половинка, с извинението, че имате други ангажименти. Ако държите на връзката си, направете нещо, за да не останете сами.

Рак

В личен план прекалено много разчитате на някой, който е далече от вас. Мислете разумно, ако не искате да останете разочаровани от развитието на нещата. На работното място ще решите по-лесно проблемите, ако действате в сътрудничество с колеги и партньори, а не се изявявате самостоятелно.

Лъв

С разум и премерени действия ще избегнете риска и ще постигнете намеренията си днес. Но напрежението ще расте и се подгответе за повече емоции. Възможно е да възникнат здравословни проблеми. Вземете мерки.

Дева 

Този вторник е необходимо да не се преуморявате с многобройни задължения на работното си място. По-добре заложете на тактиката бавно, но уверено да отхвърляте многобройните си ангажименти. Здравето ви ще е отлично.

Везни 

Обмисляте амбициозно начинание, за което ви е необходима сериозна подкрепа. Анализирайте ситуацията и се обърнете към подходящите хора или институция. Ако решите да действате самостоятелно, рискувате да се изправите пред пречки, които са трудно преодолими за сам човек.

Скорпион 

Малко отнесени сте този вторник, разсейвате се, не внимавате какво ви казват. Дано това не се отрази фатално на работата ви. Помечтайте, днес ви се е паднало, но не го правете демонстративно, ще подразните колегите си.

Стрелец 

Очакват ви успехи, ако делата ви са прозрачни, а вие честни и принципни. В семейна среда ще споделяте вълненията си и с топло чувство към близките си, ще изразите вниманието и обичта си към тях. Не отхвърляйте едно предложение, преди да сте го обмислили, защото носи добри възможности.

Козирог

Денят може да ви се стори прекалено сложен. Вероятно сте пропуснали важна информация и затова сега не сте много наясно какво точно се случва. Важно е да си набавите данните, за да може да направите нужните действия.

Водолей 

Не се ангажирайте с проблеми, които са чужди за вас и не можете да ги решите. Имате свои, върху които трябва да работите, защото не търпят отлагане. Синхронизирайте собствените си усилия с тези на човек, който ви предлага помощта си. Така ще решите имотен въпрос в своя полза.

Риби
Интересите ви в сферата на образованието, компютърните технологии, логистиката и търговията днес ще ви донесат повече причини за лично удовлетворение. Радостта ви ще сподели и човек, чието внимание е ценно за вас. Скоро ще получите предложение, което ще ви изпрати на върха.