close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 24 януари 2019 г.

horoskop 24

Овен

Днес всичко, което сте искали да знаете, ще ви се разкрие от само себе си. Шестото ви чувство ще работи и именно заради него ще успеете да избегнете някои любовни клопки. Ако сте необвързани, сега ще срещнете сродната си душа.

Телец

Днес сте в добро настроение и ясна преценка, какво желаете да ви се случи. Денят няма да ви срещне с неочаквано развитие, така че плановете ви ще се изпълнят почти на сто процента. Радвате се на подкрепа от деловите партньори, но не започвайте контакти с нови хора в приятелските или служебните среди. Точно сега не успявате да ги прецените правилно.

Близнаци

Бъдете готови днес да съсредоточите изцяло вниманието си върху разрешаването на даден професионален въпрос. Излишни ще се окажат заниманията ви с каквото и да било друго, докато това занимава мислите ви. Използвайте докрай възможностите си и не се отказвайте да опитвате нови неща. Ще откриете нещо твърде интересно и полезно за работата ви занапред.

Рак    

Съзнателно ще се абстрахирате от всичко, което ви създава дискомфорт и пречи на активността ви. Упорито ще търсите отговорите, които ви вълнуват, развивайки се в посоката, която сте избрали за себе си. Има какво да научите, а също и да дадете. Запазете доброто си отношение към човека, с когото сте споделяли обща цел, но по различни причини сте се разминали.

Лъв

Без угризения на съвестта си ще дадете предпочитание на личните си ангажименти пред професионалните. Ще постигнете разбирателство с близък човек по спорен въпрос, от което отношенията ви ще се подобрят. Ще се успокоите, нещата не са чак толкова трудни, колкото сте си ги представяли.

Дева

Най-сетне ще получите вестта, която отдавна очаквате. Част от амбициите ви ще се увенчаят с успех още днес, когато ще имате възможност да постигнете значителен напредък в професионалното си развитие. Партньорите ви ще останат доволни от начина, по който се справяте. С доброто си настроение печелите внимание и ще се радвате на споделени мигове на удоволствия.

Везни

Бъдете инициативни, това ще ви донесе предимства за бъдещето ви. Не приемайте драматично всичко, което достига до вас. Оставете се на разумът да ви води, добре е и да сте малко предпазливи. В бизнеса ще настъпят обрати, ще получите интересни предложения и обещаващи перспективи. Живота ви ще се подобри.

Скорпион

Днес разчитайте най-вече на собствените си сили и умения. Поставените от вас задачи ще мобилизират силите ви и ще ги осъществите. Рискувате да загубите доверието на партньорите си, ако не се съобразявате с тях и не сте достатъчно внимателни в отношенията си. Пропуските могат да ви навредят.

Стрелец

Ще се радвате на професионални успехи. Те ще утвърдят позициите ви в службата и пред деловите ви партньори. С основание можете да разчитате на подкрепата на много влиятелна личност. Очертават се много бъдещи възможности за изява в делови план. От вас зависи скорошното им оползотворяване.

Козирог

Решение, отнасящо се до бъдещите ви проекти ще ви направи по-резервирани към околните. Не променяйте отношението си към хората, от които сте видели до сега само добро. Трудностите ще ви по изнервят, но имате сили в себе си да продължите напред.

Водолей

Посветете се на собствените си задачи, като избягвате невъзприемчивите около вас хора, нямате нужда от излишно натоварване и губене на време. Промените изискват повишаване на професионалната ви подготовка и още ред други усилия, ако държите да вървите в крак с тях. По отношение на личен въпрос, не се притеснявайте, предстои ви желана развръзка.

Риби

Организаторските ви способности са впечатляващи. С вещина и знания ще ръководите, така, че околните да се съобразяват с мнението ви. Справедливото ви отношение по спорен въпрос ще ви издигне и спечели уважението на колегите. Въпреки заетостта си няма да забравите и себе си, нова дреха или друга покупка ще ви направят доволни.