close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 25 април 2017 г.

horoskop 25

Овен 

Мнозина от родените под този зодиакален знак ще отхвърлят множеството си професионални отговорности с такава лекота, която може да предизвика възхитата на началниците ви и делови ви партньори. Работете усилено, за да запазите извоюваните позиции.

Телец 

Съсредоточете се върху основните си ангажименти и не се увличайте по дреболии. Предстои ви доста работа и само с добър подход ще успеете да се справите. Не е фатално, ако отложите някой от ангажиментите си. Повярвайте, заслужава си да положите повече усилия днес. Можете да постигнете сериозно стратегическо предимство.

Близнаци 

През този ден контролирайте склонността си към разточителство в материалната сфера, защото така ще подобрите финансите си. Намерете време да планирате предстоящите си ходове в службата, но не влизайте в съдружие с приятели.

Рак

Времето е подходящо за участие в сдружения и съвместни инициативи. Погрижете се да се включите в проект с международно участие. Ще бъде добро попадение. Не изпитвайте страх от предстоящи професионални изяви. Покажете вашата отговорност и така ще спечелите. Вместо да се поддадете на интрига от страна на колега се отдайте на интелектуални занимания.

Лъв

Денят ви ще бъде напрегнат и натоварен. Вярвайте в себе си, изведете напред силните си страни, като потиснете нагласата си да поставяте всеки на мястото му. Проявете щедростта си към онези, които обичате, а и не само към тях.

Дева

Пред много от вас се открива нова възможност, която вероятно е свързана с обединяване на усилията ви с тези на ваши съмишленици. Конкретно делово предложение силно ще ви заинтригува и може би ще промени плановете ви за бъдещето.

Везни 

Доволни ще останете от днешния ден. С изключение на евентуален конфликт с интимният партньор. Помислете къде бъркате, защото вината е ваша. Може би трябва да положите повече усилия за да разберете човека до вас. Здравословни проблеми може да измъчват предразположените към костни заболявания.

Скорпион

Днес работата ви ще спори и ще получите признание от висшестоящи и колеги. Не влагайте пари в инвестиция, която може да носи доста рискове. Проучете обстоятелствата и тогава действайте. Не забравяйте за поет ангажимент към ваш приятел.

Стрелец

Благоприятен ден, зареден с положителни емоции. Предстои ви едно запознанство, което ще повдигне самочувствието ви. Света около вас е в краката ви.

Козирог

Този вторник се предпазвайте от финансови загуби. Заложете на спокойното темпо на работа, защото само така ще успеете да приключите с всичко планирано в рамките на времето определено за това. Действайте решително при премахване на някои проблеми от административен характер.

Водолей 

Днес не се претоварвайте на работното си място. Бъдете последователни и прецизни в действията си и ще постигнете добри резултати. Проучете възможностите за по-добра професионална реализация или повишаване на квалификацията си.

Риби

Преминахте през какво ли не, за да се решите на по-драстични стъпки в подкрепа на личните си интереси. На среща с нови партньори ще поставяте условия, но преди това внимателно изслушайте аргументите им. Ще изразите активността си и в други направления, което е добре, в противен случай рискувате да понесете физически и душевни травми.