close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 25 декември 2017 г.

horoskop 25

Овен

В добра форма и неподатливи на влияние, повече ще се съобразявате със собствените си желания и по-малко с чуждите. Пътуванията ви ще са за развлечение и по-малко натоварващи, стига да сте отговорни, като водачи. В общуванията бъдете дружелюбни, насърчавайте добрите идеи и по-често се усмихвайте.

Телец 

Напоследък ви притесняват мрачни мисли. Време е да спрете да си губите времето и да се съсредоточите изцяло върху това, което е от най-голямо значение. Овладейте се и бъдете по-търпеливи – скоро всичко ще се нареди, както го искате.

Близнаци

Готовността ви за компромиси е налице, но не и за сметка на качеството. Това е причина да сте ценени, като професионалисти, па било то и за сметка на собственото ви спокойствие. Бъдете деликатни и не коментирайте другите, за да запазите отношенията си и да се сте по-енергични.

Рак

Склонни сте да слушате дяволчето, седнало на лявото ви рамо и гласът му ви очарова. Ако го послушате обаче, след това не се оплаквайте, че сте станали негови роби. В момента наистина копнеете за нови неща и сте готови на всичко за тях.

Лъв

Денят ви ще бъде приятен, ако го прекарате с приятели и не мислите за проблеми и тревоги. Настроението ви е добро и както винаги впечатлявате околните с чар и остроумие. Дайте израз на фантазията си и измислете забавен начин за развлечение. Имате нужда да смените обстановката. Направете го, ако ви се отдава такава възможност.

Дева

Имате сили и воля да се справите с всичко, което планирате за днес. За някои то изглежда само мечта, но вие можете и ще го направите. За нещата, които не ви удовлетворяват потърсете решение. Говорете достатъчно ясно, за да оставате разбрани, често по тази причина се случват недоразумения.

Везни

Раздвоени и амбицирани мнозина от вас ще имат нужда от приятелски съвет и помощ. Не избързвайте да давате обещания, за които се съмнявате, че ще успеете да изпълните. Благородните ви стремежи са прекрасни, но реалността може сериозно да промени плановете ви.

Скорпион

Ако сте от онези Скорпиони, които се учат от грешките на другите, ще се овладеете и няма да предприемате необмислени действия днес. Ако обаче сте импулсивни в действията си, то има голям шанс да претърпите пълно фиаско. Бъдете внимателни.

Стрелец

Ще търсите съдействието на близките си в изпълнение на семейните ангажименти, убедени, че така трябва. И е така, но не изтъквайте заслугите си за всичко, за да не ги отегчите с вече известни факти. С конструктивен подход ще улесните работата на всички и ще запазите добрия тон помежду си.

Козирог

Днес ще ви бъде доста трудно да задържите мислите си за себе си. Но всъщност трябва ли, след като имате какво да кажете? Всеки, който до сега си е позволявал да се възползва от вас, скоро ще научи, че не сте човек, с който трябва да прекрачва границите.

Водолей

Може да се изкушите да бъдете по-емоционални, но е важно да се овладеете и да сте по-предпазливи. Намерете начин да получите това, което желаете, без да се налагат непозволени действия. Много е възможно да срещнете голямата любов.

Риби

Времето ще е подходящо за разходки, а позитивния ефект от тях веднага ще го почувствате. Оставете се на чистия въздух и приятната компания и се отпуснете поне за миг. Ако имате неотложна служебна работа дори в празничния ден не я пренебрегвайте, защото тя ще ви изведе до желаната позиция и ще ви осигури нужните финансови средства.