close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 25 май 2017 г.

horoskop 25

Овен 

Ще бъдете в компанията на хора заслужаващи уважение. Не преследвайте користни цели, не бъдете високомерни към другите, нито пък използвайте познанствата си с цел облага. Само така ще запазите личното си достойнство, а и ще спечелите истински приятели. В служебен план степенувайте задачите си по значимост за вас.

Телец 

Не поемайте финансови рискове на работното си място. Внимателно преценете личните си инвестиции, като не пропускате възможността да бъдете обективни, тъй като от изводите ви зависи материалната ви стабилност и за в бъдеще.

Близнаци 

Днес се опитайте да завършите започнатите от вас проекти в професионалната област. Премахвайте някои недоразумения в общуването с приятели от близкото минало. Концентрирайте вниманието си върху желанието си да постигнете материална стабилност.

Рак

Отнесете се с доверие към онези, които с работата си са доказали качества и авторитет. Не щадете силите си, за да сте сигурни в добрия край на начинанието си. Водете се от вътрешното си усещане за нещата и най-вече по това, че ще бъдете полезни някому. Ще имате възможност за избор и няма да сгрешите.

Лъв

Използвайте въображението си в професионалната сфера, защото това ще е единствения начин да постигнете целите си, а дори и да увеличите значително финансовите си постъпления. Стремете се със собствени усилия за постигнете желания от вас напредък.

Дева

Отдадени на работата си, ще продължите успешните занимания и днес. Приключвате успешна сделка, което поддържа кондицията ви в добра форма. В семейството са възможни разминавания с по-младите, но не ги възпирайте в изявите им. Вслушвайте се в желанията си, не пренебрегвайте нуждите си.

Везни

Днес дори и да имате усещането, че действията ви в професионален план са силно ограничени, е по-добре да се опитате да извлечете полза от това, отколкото да се опитвате да се борите с вятърни мелници. Вечерта ви очаква приятна изненада от любим човек.

Скорпион

Не се отказвайте от възможността да поемете нови отговорности на работното си място през този ден. Отделяйте достатъчно време и за отдих, защото в противен случай рискувате здравословната си форма. Мнозина от вас ще се радват на добри финансови постъпления.

Стрелец

Втурвате се импулсивно към изпълнението на различни ваши идеи, някои от които доста бленувани, без да мислите за странични последствия. Необходимо ви е респектиращо чуждо мнение, което в точно определен момент да ви изтръгне от илюзиите.

Козирог

Този четвъртък  използвайте адекватно оригиналните си хрумвания в професионалната сфера, колкото и дръзки да ви се струват първоначално. Възможно е неочаквано да увеличите финансовите си и материални придобивки, чрез подписване на договор, чрез съдебно дело.

Водолей 

Заемате се с много въпроси днес, които по една или друга причина се е наложило да оставите недовършени досега. Добре ще ви се отрази работата, тъй като имате прекалено много енергия за изразходване и почивката едва ли е нещото, от което се нуждаете в момента. Радвате се на факта, че близки приятели споделят идеите ви и ви окуражават да се заемете с нещо, което отдавна ви привлича. Не се колебайте да го сторите.

Риби

Влагайте разум при осъществяване на дръзките си професионални инициативи, както и при инвестиране на средства в реконструкции на дом или офис. Моментът е подходящ за трайно обвързаните, тъй като мнозина от вас ще подредят живота си, чрез укрепване на съществуващата любов.