close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 25 март 2017 г.

horoskop 25

Овен 

Денят ще е успешен за вас. Възможно е да предприемете пътуване. Ще е вълнуващо, ако сте в компанията на приятели и любими хора. На забравяйте за поет ангажимент.

Телец 

Денят е подходящ да дадете воля на артистичните си възможности. Разговорите с околните ще променят мнението ви за настоящата ситуация. Ако ви поискат помощ, не се отзовавайте веднага, а преценете възможностите си.

Близнаци 

Доброто настроение ще ви завладее с пълна сила днес. Ще сте в много добра кондиция и ще сте в приятната компания на любимите си хора. Не прекалявайте с храни и напитки.

Рак

Потърсете контакти с приятелите си през този ден. Така ще може да се позабавлявате и да разведрите ежедневието си и да се заредите с енергия за предстоящата работна седмица.

Лъв

Днес ще се появят нови и интересни хора в живота ви. Стимулирайте интелекта си чрез интересни разговори. Не се претоварвайте и обърнете внимание на стари болежки.

Дева 

Тази събота  не се претоварвайте със задачи от битов характер. Потърсете помощта на вашите близки, за да ви остане време и за по-приятни занимания. Не давайте пари назаем.

Везни 

Действайте смело и със замах, за да можете да реализирате с успех замисления празничен купон. Ще се срещнете с много интересни личности. Някои ще получат предложение за брак. Не прекалявайте с храната, за да нямате здравословни проблеми.

Скорпион 

Много ангажименти ще имате през този ден, но ако се захванете с осъществяването им от сутринта, ще се справите отлично с всичко и ще се радвате на една приятна вечер. Ще ви направят приятна изненада и ще се чувствате истински обичани.

Стрелец 

Днес си отделете време за разходки. Прекалено застоялият начин на живот няма да ви донесе позитиви. Движението е освен здраве и радост. Не допускайте ваши близки да се бъркат в отношенията ви с интимната ви половинка.

Козирог

Днес се отдайте на заниманията, които имат разтоварващ ефект върху вас. Постарайте се да откликнете с подкрепа на близки, които се нуждаят от нея. Постарайте се да не прекалявате с гастрономическите наслади.

Водолей 

Мнозина от вас ще се отправят на път или ще мислят как да посрещнат най-добре чакани гости. Направете си добре сметка на парите, с които разполагате, за да нямате финансови затруднения в бъдеще.

Риби

Този ден ще бъде динамичен и натоварен. Много ангажименти от битов характер ще трябва да свършите днес. Поискайте помощ от вашите близки, за да ви остане време и за почивка. В интимен план – връзката ви ще се задълбочи и ще постигнете по-добра комуникация с партньора си.