close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 25 септември 2018 г.

horoskop 25

Овен

Този ден със сигурност ще е наситен с много нови впечатления за вас и с доста неща, които ще ви накарат да се замислите. Учете се от всичко и споделяйте възторга си с хора, на които държите. Очакват ви хармонични отношения с вашия сърдечен партньор.

Телец

Повечето от вас днес се съсредоточават върху въпроси, които са пренебрегнали през изминалата седмица. Добре ще е ако не оставяте нищо недовършено, за да не си създавате допълните работа през следващите дни. Ще останете очаровани от предложението, които получавате от свой колега. Не се колебайте твърде дълго, тъй като спокойно можете да му се доверите.

Близнаци

В момента сте готови на всичко, за да потръгне работата ви по последния проект. Много е важно да не прибързвате и да не претупвате нещата, ако искате да видите реални резултати. Вероятно имате още подготвителна работа, която не бива да пропускате.

Рак

Съпътстващите ви затруднения няма да попречат на увереността ви и с нови сили ще се впуснете в надпревара с конкуренцията. Осъществените ви контакти ще помагат в реализация на плановете ви. Факта, че с открито лице приемате и чуждите успехи ви прави чест. Работете върху идеите си, бъдещето е пред вас.

Лъв

Уверете се, че знаете какви изисквания има към вас, преди да се включите в нов проект или да приемете ново предложение. Ако по някаква причина шестото ви чувство ви предупреждава, че нещо не е наред, най-добре е да го послушате.

Дева

Страхотен ден ви очаква днес. Реализирате отдавна подготвян проект, като за успеха си трябва да благодарите най-вече на търпението и постоянството си. Не е за пренебрегване разбира се и подкрепата от страна на вашите близки. Като цяло всички представители на зодията навлизат във възходящ период.

Везни

Има доста неща, за които трябва да помислите днес, затова не разчитайте на случайността да ги свършите вместо вас. Добре ще бъде да се опитате сами да потърсите решение на въпросите, които ви интересуват, и едва тогава да търсите помощ от другите. Не се колебайте твърде дълго относно човек, който ви интересува.

Скорпион

За някои от вас се очертават проблеми от здравословен характер и това ще ви попречи да се концентрирате върху преките си задължения. Повечето от вас ще имат голям късмет при деловите си ангажименти. Възможно е да бъдат подготвени договори и споразумения, които неминуемо ще увеличат шансовете ви за материално стабилизиране.

Стрелец

Добрата организация ще ви позволи да се справите с работата си днес, имате опит с подобна натовареност и ще придвижите делата си. В сътрудничеството с подходящите хора ще осъществите печеливша идея, но не я споделяйте преди да е станала факт. Бизнесът ви ще потръгне, не би и могло да бъде друго при толкова старание.

Козирог

Този ден е особено подходящ за започване на нови дела. Ще ви потръгне всичко, с което решите да се захванете днес, затова направете първата крачка към някаква нова дейност. Настроението ви ще се подобри за целия ден, след новина, свързана с вашия сърдечен партньор. Проявете разбирате към нещо, което вълнува ваш близък, дори да не можете да му съдействате.

Водолей

Някои от вас днес отбелязват отдавна подготвян финансов успех. Направете нужните стъпки за да насочите развоя на събитията в своя полза. За целта може да се доверите на партньорите си. Впечатлявате с коректността си и с бързите си реакции. Вести от чужбина, може би свързани с предстоящо ваше пътуване.

Риби

Ще ви вълнуват общочовешки проблеми, но като цяло денят ви ще е интересен. Вътрешното ви усещане за нещата ще ви застави да потърсите по-спокойна обстановка и време за себе си. Здравословното състояние на близък човек ще ви създаде повече притеснения. Сигурността на семейството също ще присъства в програмата ви.