close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 25 февруари 2017 г

horoskop 25

Овен 

Тази събота се отдайте на забавления, които така дълго сте бленували да осъществите. Сега е момента да яхнете вълната и да почувствате прилива на адреналин в тялото си. Само вие знаете как точно става това, затова действайте.

Телец 

Днес имате възможност да си почивате и да се наслаждавате на приятни моменти с вашите близки. Преди това обаче се постарайте да си свършите текущите задачи, за да усетите почивката си по-пълноценна. Не се впускайте в любовни авантюри.

Близнаци 

Денят ви ще бъде изпълнен с много приятни емоции, защото ще намерите време за интимната си половинка. Концентрирайте се върху същественото и изненадайте любимия си човек. Опитайте се да си отговорите на въпроса, за това какво ви липсва не само на вас самите, а и на човека отсреща.

Рак

Най-добре е тази събота да си останете вкъщи и отделите повече време за почивка, за да се заредите с енергия за предстоящата работна седмица. Разговори и повече внимание ще подобрят отношенията ви с интимната половинка.

Лъв

Днес ще се почувствате оптимистично настроени, защото сте се запътили към осъществяването на една ваша идея. Това ще ви подейства разведряващо и ще намерите начин да се освободите от някои отговорности.

Дева 

Ако имате работа за довършване разумно е да я свършите още днес. След това се насладете на заслужена почивка. Обмислете възможни промени в бъдеще, които ще ви дадат повече свободно време и отдих.

Везни 

Днес сте заслужили да се отдадете на отдих. Постарайте се да отхвърлите набързо домакинските и битови задължения и след това се насладете на блажена почивка с приятели и близки.

Скорпион 

Денят ще е успешен за вас. Възможно е да предприемете пътуване. Това ще ви разведри и ще ви зареди с положителна енергия. Не подценявайте здравословни проблеми.

Стрелец 

Ще се радвате на енергия и жизненост днес, които отдавна не сте изпитвали. След добре свършената работа през изминалата седмица ще имате възможност да се отпуснете и да се забавлявате. Не се срамувайте да бъдете чувствително. Това ви прави по-специални.

Козирог

През този ден вероятно ще ви се иска да се откъснете от останалите и да потърсите малко усамотение за себе си. Това активизира спомените ви и отприщва положителни емоции, за да потърсите близостта на определен човек.

Водолей 

Спокоен ден, в който ще можете да довършите изостанала работа от изминалата седмица. Споделени ще са чувствата ви в любовта. От приятен характер ще са новините дадени ви от близък приятел.

Риби

Днес ще ви бъде трудно да вземате решения, защото всички възможности ще ви се струват подходящи. От една страна ви се иска да останете вкъщи и да се отдадете на творчески проекти, но от друга ви се иска да излезете с приятели И в двата случая ще имате приятни емоции.