close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 26 април 2017 г.

horoskop 26

Овен 

В делови план всичко върви нормално, ще имате не един повод за радост. Доста ще помислите върху направено ви предложение, но притесненията ви са излишни – свързано е с израстване в професионалното ви развитие. Обърнете повече внимание на личния си живот, който при много от вас е в застой. Направете първата крачка с възобновяване на стари или завързване на нови познанства.

Телец 

Бъдете гъвкави в преговорите и умерени в претенциите си. Не искайте всичко веднага. Съдбата ви дава шанс да постигнете победите си. Изявите в деловата сфера ще се отразят положително и на личния ви живот. С доброто си настроение ще направи и другите щастливи.

Близнаци 

Поставяйте пред себе си ясни за преследване цели и не се страхувайте да търсите съвет или подкрепа от страна на ваши колеги. Не подписвайте договори, ако не сте сигурни в решенията си. Проблем от битов характер ще наруши финансовата ви стабилност.

Рак

В бизнес-отношенията ви са възможни недоразумения. Бъдете внимателни, договореностите ви могат да се провалят. Съществува риск от измами. В този ред на неудачи ще се вълнувате от поведението на ваш близък. Резултатите ще са добри, ако се заемете с неща, които ви носят настроение.

Лъв

Заобиколени сте от хора, които не винаги са искрени с вас и съветите, които ви дават не са правилните. Съумейте да се разграничите от тях, колкото по-скоро, толкова по-добре. Финансова сделка или друга търговска операция ще ви донесе печалба. Романтични желания ще ви подтикнат да търсите близостта на специален човек.

Дева

Днес действате хладнокръвно, за да се справите на време с предизвикателствата в професионалната сфера. Уважавайте мнението на околните и сътрудничеството ще дойде от само себе си. Изгодни ще са всички положения, идващи от контактите със заобикалящия ви свят.

Везни 

Делата ви не търпят отлагане и това ще ви накара да продължите работата си по тях. Запазете доброто си настроение, след обяда ще можете да си починете и насладите на хобито си или на други занимания. Духовните ви търсения ще ви обогатят с нова информация. Ако пътувате подгответе автомобила и шофирайте внимателно.

Скорпион

Стремете се към солидно укрепване на позициите ви на работното място. Стремете се до край да се справяте с ангажиментите си в професионалната сфера, защото само така ще достигнете до баланса във всички посоки.

Стрелец

Днес не сте в особено добра физическа форма и това ще се отрази на всичко, с което се занимавате. Помислете за активна почивка – разходки или спорт. Мързелуването не е добър избор – имате нужда от движение.

Козирог

Тази сряда се предпазвайте от допускането на евентуални грешки в материален план. Уважавайте мнението на тези, с които се намирате в тясно сътрудничество на работното си място. Любовно разочарование.

Водолей 

Бъдете стриктни и съвестно изпълнявайте служебните си ангажименти, по този начин ще увеличите шансовете си в професионалната сфера. Не се опитвайте на угодите на прищевките на ваши близки. Обърнете внимание на здравето си.

Риби

Забравете за проблеми и ангажименти и помислете как да се позабавлявате със семейството си. Не поемайте на дълъг път. Помогнете на ваш приятел, добротата ви ще бъде възнаградена.