close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 26 декември 2017 г.

horoskop 26

Овен

Доброто ви настроение днес ще доминира и с присъствието си ще направите деня на околните по-ведър. Ще съумеете да наложите мнението си там, където това е важно за вас и ще следвате интересите си. По отношение на мислене, излъчване и професионализъм ще се откроявате сред околните. Харчете разумно.

Телец 

Излъчващи ведрина и добро настроение, ще благоприятствате развитията около себе си. Създадената от вас добра организация ще се отрази на ефективността на труда ви, а също и на семейните дела. В състояние сте с гъвкавата си и прагматична мисъл да постигате всичко, което желаете, стига да го поискате.

Близнаци

Изпитвате нужда да промените нещо в живота си, но помислете дали сте готови за това. Подобна възможност би променила част от стереотипа ви на живот и би внесла нови моменти в ежедневието ви. Помислете коя от тях най-добре би паснала на нуждите ви в момента. Вслушайте се и в мнението на близките си.

Рак

Въпреки почивния ден повечето раци са неуморни и днес. Внимателно подготвяте нещата, които ви предстоят и всъщност до голяма степен улеснявате бъдещите си ангажименти. Не се лишавайте обаче от съветите на околните, някои от тях могат да бъдат много ценни за определена ситуация. Чака ви изненада от любимия човек.

Лъв

Настроението на повечето от представителите на знака днес е чудесно. Успявате да се справите с всичко, което ви предстои, а в напрегнати ситуации проявявате завидно самообладание. Ваш близък ще ви поиска услуга, но най-вероятно ще се наложи да му откажете помощта си. В личен план се радвате на хармония и разбирателство с любимия човек.

Дева

Трайно ще подобрите взаимоотношенията си с онези, с които сте имали сериозни противоречия напоследък. Не бързайте с решения, отнасящи се до личния ви живот. Рискувате да реагирате прибързано, времето още не е дошло. Ролята ви на балансьор изисква по-голямо търпение.

Везни

Живейте с добра нагласа към хората и събитията, и ще ви бъде по-леко да решавате проблемите си днес. Не прекалявайте с изискванията си към конкретен човек, рискувате да го отегчите и да загубите интереса му към вас. Чувството ви за хумор ще ви спаси в деликатна ситуация.

Скорпион

Близките ви се нуждаят от вниманието ви. Можете да им помогнете по-бързо да се справят с проблемите си. Бъдете внимателни при работа с пари, а ако това влиза в професионалните ви задължения – още повече. Не давайте заеми, и не подписвайте каквито да било документи, без да имате гаранции за юридическата им обезпеченост.

Стрелец

Не се поддавайте на нечие желание да ви въвлече сплетни и интриги. Запазете достойнството си и покажете, че стоите над подобни натоварващи сетивата ви занимания. Използвайте деня си за активна почивка или занимания, нетърпящи отлагане. Бизнесът също има с какво да ви изненада, бъдете подготвени.

Козирог

Щом сами не съзнавате, че трябва да се смирите, то обстоятелствата ще ви подсетят. Работете върху себе си, като оставите за по-късна дата деловите си реализации. Дайте си ясна сметка за всичко, което ви притеснява и дали то не е продиктувано от вътрешната ви неуравновесеност. Има върху какво да мислите.

Водолей

Взаимоотношенията ви с околните днес ще бъдат трудни. И това е така, защото сте се съсредоточили само в нещо конкретно. Можете да избегнете главоболията, ако се опитате да бъдете сдържани. Нуждаете се от спокойствие у дома. Времето ще покаже правотата ви. Бъдете по-дълго заедно с близките си приятели.

Риби

Вземете инициативата в свои ръце, бъдете полезни със знанията и уменията си. Проявете находчивост при решаване на домашен проблем. Ще ви се отдаде с лекота да приключите вече започната задача. Обичта на близките ви е достатъчен мотив да им отвърнете със същото. Желанията ви ще се сбъднат вечерта.