close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 26 декември 2018 г.

horoskop 26

Овен

Чувствате се в отлична форма и прекрасно настроение. Каквито и занимания да изберете днес, те ще ви носят удовлетворение и едва ли ще срещнете някакви проблеми. Отдава ви се възможност да изгладите недоразумения с ваш близък или пък да го убедите да ви съдейства при важно за вас начинание. Потърсете развлечения извън дома.

Телец

Отделете време за личните си неща, без да се влияете от странично мнение. Интуицията ви е силна, но само тя не е достатъчна, за да вървите нагоре. Не допускайте емоциите да вземат връх, навреме ги овладейте и следвайте разума си.

Близнаци     

Денят е особено подходящ да дадете почивка на емоциите си и да се отърсите от нещата, които са ви притеснявали напоследък. Не се занимавайте с нищо, което ви натоварва и избягвайте конфликтите навсякъде около себе си. Довършете нещо, което сте запознали неотдавна, това ще ви донесе необходимото удовлетворение. Избягвайте шофирането днес.

Рак

Стремежът към промяна на мнозина от вас, най-сетне ще бъде удовлетворен. Неочаквано събитие ще даде нова и желана от вас насока на живота ви. Предпазливостта при вземането на решение няма да ви навреди, но не се бавете много.

Лъв

Без да полагате специални усилия настроението ви днес ще е добро и с него ще привличате вниманието на околните. От вас струи позитивна енергия и постоянно сте заобиколени от хора. Забавлявайте се, друго не ви остава. Това е един от най-добрите начини за прекарване на почивните дни. Но можете да направите и нещо полезно за дома, като се погрижите за топлината му.

Дева

Готовността ви да сте полезни и в услуга на нуждаещи се връща при вас. Подаръците ще продължат да ви изненадват. Най-често те ще са под формата на добрия шанс, който ще се отрази благоприятно на финансите ви. Развръзката в една ситуация ще ви покаже, че не всичко е такова, каквото изглежда.

Везни

Наясно сте, че трябва да правите компромиси, ако искате отношенията ви с хората от обкръжението ви да се развиват гладко и без проблеми. В противен случай ви очакват главоболия. Предстои ви вземането на важно решение, за което ще имате нужда от подкрепа. Едно пътуване ще ви донесе вълнения и приятни емоции.

Скорпион    

Ще трябва да се постараете, за да успеете да помогнете на ваш близък в затруднено положение. Ще ви се наложи да се занимавате с въпрос, който не сте планирали. Подходете сериозно, особено, ако са намесени лични взаимоотношения. Избързвате прекалено в личен план, където спокойствие ви в момента е от решаващо значение.

Стрелец

С доброто си настроение ще радвате всички около вас. Успешно ще разрешите проблем в личен план. Недоразуменията, които съществуват с близък на сърцето ви човек са на път да изчезнат. Помислете за ограниченията, които сами си налагате. Може би не е необходима такава самодисциплина, а малко повече удоволствия.

Козирог

Вдъхновени от някого, ще покажете много от силните си страни, за да успеете в начинанията си днес. По отношение на недостатъците, вашите и на околните е добре да не ги коментирате, за да запазите спокойна атмосферата. Развитието на личен въпрос ще премине през перипетии, но запазете притесненията за себе си, важно е, че ще се справите.

Водолей

Верни на себе си, ще се погрижите добре за интересите си, оставяйки на втори план всичко, което не се отнася до вас самите. За да сте успешни, не пропускайте да изчистите собствените си задължения, така ще отворите пътя на новостите пред себе си. Здравословно неразположение ще отшуми, но има още какво да направите, за да се подобрите напълно.

Риби

Днес с основание ще се наслаждавате на работата си. Изглежда всичко ви върви като по вода. Имате късмет, благодарение на който успявате. Старайте се да не пренебрегвате задълженията към близките си. Без да искате може да засегнете много сериозно някой от тях. Обърнете повече внимание на здравето си.