close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 26 март 2017 г.

horoskop 26

Овен 

Този ден ще ви донесе много приятни изненади и хубави моменти с вашето семейство. Още от сутринта ще имате доста работа, но ако сте експедитивни ще свършите всичко в срок. Не харчете пари за ненужни и безсмислени предмети. Мил жест или усмивка са достатъчни.

Телец 

Настойчиво се нуждаете от почивка и е крайно време да си я осигурите. Дори и да се наложи да засегнете някого, не позволявайте и днес да ви ангажират. Изберете мястото, където ще се чувствате добре и се укрепете там. Насладете се на духовни удоволствия, дайте изява на собствените си желания и ще останете доволни от деня.

Близнаци 

Планирате почивка през този ден, но е твърде възможно да се разминете и нея. Занимават ви различни непредвидени дейности, свързани с дома и семейството. Въпреки това обаче настроението ви е добро, от вас лъха оптимизъм и бодрост. Научавате добра новина, свързана с ваша предишна работа, което ще ви изпълни със задоволство.

Рак

Днес се предпазвайте от каквато и да било разточителност. Намерете начин да обсъдите и някои въпроси, които отдавна вълнуват както вас, така и интимната ви половинка. Отделете достатъчно време и за останалите членове на семейството си.

Лъв

Нищо не ви липсва да получите това, което искате. Достатъчно е да го пожелаете, другото само ще си дойде на мястото. Използвайте силата на разума си и търсете проявление на чистите си мисли, без да се обвързвате със съмнителни хора и условия. Дръзновението ви е вашия печеливш ход днес.

Дева 

Ще посвети деня си на практични занимания, с които да сте полезни на семейството си. Възможни са промени в плановете ви. Не бъдете конфликтни, въздържайте се от спорове с близките си. В момента нямате нужда от разногласия с тях, а заедно вземайте решенията си. Нещата ви се развиват добре, гледайте ведро на живота си.

Везни 

Тази неделя сте заслужили да се отдадете на отдих. Постарайте се да отхвърлите набързо домакинските и битови задължения и след това се насладете на блажена почивка с приятели и близки.

Скорпион 

С нагласа сте да изживеете деня си спокойно и ще се погрижите за това. За други събитията ще се развиват по-динамично, но ще съумеят да извлекат полезното от тях за себе си. Някои ще го осъзнаят по-късно, като равносметка и няма да са недоволни. Обърнете внимание на психическото си състояние, мислете положително.

Стрелец 

Използвайте свободното си време днес за да систематизирате всички важни неща, които ви предстоят през следващата седмица. По този начин ще се улесните и едва ли ще пропуснете нещо важно. При някои от вас е възможно да възникнат неотложни работни ангажименти и трябва да им обърнете внимание.

Козирог

Този ден ще ви носи много приятни преживявания и ще се почувствате наистина обичани и оценени. Не забравяйте да обърнете внимание на хората, които наистина го заслужават. „Развържете кесията си“ и направете подаръци на любимите си хора.

Водолей 

Днес не пропускайте да отдадете заслужено внимание на вашите родители. Внимавайте с шофирането. Неделната вечер прекарайте в компанията на близки и любими хора. Не се натоварвайте.

Риби

Щадете себе си и по-малко мислете за работа днес. Използвайте времето си за приятни занимания, с които да забравите за грижите и стреса. Планирано пътуване ще ви напомни за задачи, които не търпят отлагане.