close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 26 октомври 2017 г.

horoskop 26

Овен

Очаквайте развитие в служебен план. Четвъртък ви предоставя възможности да утвърдите себе си като професионалисти, на които може да се има доверие. Очаквайте признание не само под формата на потупване по рамото, а и на финансови възнаграждения. Този ден ви носи пари.

Телец 

Не позволявайте на емоциите да диктуват действията ви през следващите 24 часа. Дръжте чувствата си под контрол през цялото време и се фокусирайте единствено върху факти, които не могат да бъдат подложени на съмнение. Бъдете решителни.

Близнаци 

Не всеки може да има вашата увереност, затова се опитайте да убедите колегите си, че начинанието ви ще се увенчае с успех. Всъщност, малко съмнение няма да навреди и на вас, за да можете да вземете максимално премислено решение. Днес не е ден за безразсъдни рискове.

Рак

Другите може и да се поддават на самосъжалението, но вие нямате време за такова негативно и егоистично поведение. Фокусирайте се върху хубавите неща в живота си – все още има толкова много, на които да се насладите, стига да си позволите да ги забележите.

Лъв

Четвъртък  ви прави особено щастливи и доволни от всичко онова, което се случва с вас. събуждате се в добро настроение. Действайте смело и прецизно. Не позволявайте на черногледите хора около вас да повлияят върху емоциите и нагласите ви. Помислете за здравословното си състояние, ако чувствате неразположение.

Дева

Днес действате по своите си задачи и това ще докара успеха до вас. Показвате част от силните си страни. Когато се двоумите за нещо, правите правилния избор. Днес сте дарени с късмет и умение да се справяте с извънредни ситуации. Себеовладени и хладнокръвни сте. Затова и не допускате грешки.

Везни

Бъдете подготвени за неочаквани промени, които ще ви се случат независимо вашите нагласи и действия. Разчитайте на интуицията си, която няма да ви подведе. Останете спокойни и притъпете емоцията. Напрежението днес е продиктувано от липсата на желание от ваша страна да затворите една врата и да се разделите със старото.

Скорпион

Възможно е много от плановете ви да се объркат. Ще се лутате между чувствата, амбициите и целите си. Това несъмнено ще повлияе на личния ви живот. Възможно е да научите, че досега не сте знаели цялата истина за близки до вас хора и ще промените отношението си към тях. Внимавайте с хора, които не познавате добре.

Стрелец

Намирате добри условия, за да реализирате идеите си. Днес можете да започнете нова дейност или просто да потърсите възможности и шансове за по-мащабна професионална промяна. Обмислете ходовете си. Денят ви носи пари и печалби, стига да изиграете добре своите карти.

Козирог

Очаквайте непредвидени обстоятелства да променят изцяло плановете ви за действие през днешния ден. Ще трябва да се справите с една ненадейно възникнала задача, която на свой ред би ви донесла и завидно признание. Ето ви момент, в който можете да докажете своите умения. Не съжалявайте, че предварителните ви планове не се осъществяват.

Водолей

Не обичате да показвате емоционалната си страна и това е добре, но може да остави грешно впечатление в останалите, които е възможно да помислят, че изобщо не ви е грижа за нищо. Намерете баланса между самоконтрола и чувствата. Уверете се, че каквото и да подписвате днес, сте добре запознати с всички условия. Това важи с особена сила за финансовите въпроси.

Риби

Опитайте се да не се разстройвате, ако нещо ви пречи да вървите в посоката, в която сте се устремили в момента. Вместо това се огледайте за нови възможности и се пригответе да реагирате бързо, когато ви се отвори такава.