close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 26 октомври 2018 г.

horoskop 26

Овен

Успешен ден. Проявете далновидност, вземете нещата в свои ръце, бъдете последователни и ще постигнете целите си. Вашият хъс за победа ще ви изведе до неподозирани върхове. Но не на всяка цена. Компромисите трябва да бъдат ваши спътници. Само така ще вървите с горда глава.

Телец

Използвайте контактите си, за да получите необходимия ви кредит или друга подкрепа за целите, които си поставяте. Но бъдете внимателни и не преминавайте границата, зад която ще ви бъде трудно да се върнете назад. Избягвайте да товарите с проблемите си околните, ако държите на уважението им.

Близнаци

Ще ви занимават свои мисли и по-задълбочено ще търсите решението на проблема, който стои пред вас. За някои той е от личен характер: децата, партньора или родителите. Всички имат претенции към вас и това ви идва в повече. Желанието ви да се видите с конкретен човек ще се удовлетвори, разбира се по ваша инициатива.

Рак

Постарайте се да реализирате поне част от идеите си, това ще ви донесе известно удовлетворение. Не се съмнявайте във всяко нещо, не изпадайте в колебания, това само спъва напредъка ви. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Постепенно навлизате в своето си темпо.

Лъв

Може би денят няма да премине според плановете ви, но със сигурност ще ви донесе много приятни моменти. Разбирателството в семейството ще направи почивката ви такава, каквато отдавна ви се иска да бъде. Помислете за нещо, което отдавна не сте правили, и което ще заинтересува и хората около вас.

Дева

Изразявайки доброто си отношение към околните, ще повишите собствената си енергия и настроение за изяви. Растящите ви отговорности на работното място налагат нуждата от още сътрудници, и това е един от въпросите, с които предстои да се занимавате. Направете необходимото и си дайте малко отдих.

Везни

Ще ви обземе просветление, като ще се появи и съблазнително предложение. Пъргавия ви ум трябва да пресметне ползите, още преди да сте финализирали договора. Голям дял за това има личната ви притегателност и чар. Трудно е да ви се устои. Възможно е заниманията ви да изискват кратко пътуване.

Скорпион

Трудностите ви не са непреодолими, но ще ги решите по-леко, ако потърсите съдействие. Вървите в правилната насока, нужно е още време и търпение. Станете по-дружелюбни към онези, които ви помагат и ви се възхищават. Не си давате сметка, че без тяхната енергия не бихте стигнали до там, където сте.

Стрелец

На работното място са възможни недоразумения, които не бива да ви притесняват излишно. В повече ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. В личен план ви очаква приятна изненада. Интересен за вас човек ще потърси подкрепата ви и ще ви се отдаде възможност да създадете истински отношения с него.

Козирог

Много неща ще зависят от вас, но и не всичко ще бъде според предвижданията ви. С работата ви са свързани много хора, които в различна степен оказват влияние на обществената нагласа и социален живот. Това са само част от причините, заради които сте длъжни да сте добронамерени и отговорни.

Водолей

Нови предизвикателства ще се изправят на пътя ви днес. Но нищо няма да спре устрема ви, щом сте мотивирани и търсите най-доброто за себе си. Осигурете си нечия подкрепа и ще преминете по-лесно през ситуации на недоразумения и препятствия. Фамилна среща или тържество ще разнообрази вечерта ви.

Риби

Имате нужда от почивка и затова едва ли днес ще предпочетете да запълните времето си с работа. Седмицата е натоварена за повечето от вас, затова решението ви е напълно оправдано. Противоречия могат да възникнат единствено с ваш близък, който желае да проявите повече инициативност по даден въпрос. Заложете да дипломатичността си.