close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 26 септември 2018 г.

horoskop 26

Овен

Изпълнени сте с енергия и амбициозни проекти. Ако се заемете сериозно с осъществяването и на съвсем малка част от тях, успехът ви ще бъде смайващ. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. Можете да се доверите на съвета, който получавате от близък приятел. Вечерта ще присъствате на интересно събиране.

Телец

Преодоляване на затруднения от служебен характер и вземане на решения. Такива и други развития стоят пред вас днес. В интерес на работата и професионалното ви развитие е да запазите позитивното си отношението, без да прехвърляте отговорности върху други хора. От тях ще прозрете нови идеи.

Близнаци

Избягвайте да давате обещания на колеги и делови партньори. Дискретното ви поведение ще бъде уважено от заобикалящите ви на работното място. Стремете се да водите по-спокоен начин на живот, дори и да се затрупани с множество задължения и отговорности.

Рак

Започвате със самочувствие този ден и то съвсем няма да бъде неоснователно. Работата ви се развива изключително добре, влагате всичките си усилия, за да постигнете онова, към което се стремите от доста време насам. Приходите, които получавате ще удовлетворят изискванията ви за момента. Бъдете внимателни в личен план, където са възможни противоречия с човека до вас.

Лъв

Случайна идея днес ще ви накара да се замислите за възможностите, които бихте могли да имате ако промените част от начина си на действие. За момента ще е добре да проучите ситуацията и да действате едва когато сте напълно сигурни в себе си. Бъдете готови на отстъпки в името на нещо, на което особено държите.

Дева

Очаква ви разнообразен работен ден. Едва ли ще бъдете на едно място за дълго време и това определя и доброто ви настроение през целия ден. Проявявате завидна дипломатичност в определен момент, когато от това зависи дали ще избегнете неприятен конфликт. В личен план ви очаква вземането на сериозно решение, което не бива да отлагате повече.

Везни

Ще можете да постигнете много повече в професионалната сфера през този ден, ако се опитате да преследвате целите си с умерено темпо. С честност се отнасяйте към тези, които са лоялни към вас. Отзивчиви останете към по-слабите от вас, защото не знаете на вас какво ви предстои в бъдеще време.

Скорпион

Днес запазете мнението за себе си. Особено ако се окаже, че работите с човек, който не споделя личните ви възгледи. В противен случай ще сложите началото на конфликт, който не си заслужава нито времето, нито енергията. Обърнете гръб и се оттеглете.

Стрелец

Не допускайте ярката ви емоционалност да стане пречка към постигането на целите ви. Бъдете гъвкави в решенията си и не казвайте “никога”. Толерантността към други гледни точки ще ви помогне да получите популярност и подкрепа. Проблемите, на които посвещавате вниманието и труда си ще ви донесат удовлетворение.

Козирог

Известно балансиране на емоциите няма да ви навреди. Тези и върху още други необходими за спокойствието ви неща може да помислите днес. Денят предразполага към подобни занимания, приятелите също ще са ви под ръка, в случай, че ви потрябват. Предстои ви работа, но можете да обърнете нещата в своя полза.

Водолей

Твърде вероятно е днес да ви бъде направено сериозно предложение от професионален характер. Ще се наложи доста да по-мислите дали да приемете. В случая е добре да споделите вълненията си с близки или приятели и да чуете и тяхното мнение. Нека крайното ви решение е ваше дълбоко убеждение. Проявете повече прагматичност за сметка на фантазията.

Риби

Вътрешното ви убеждение, че имате какво да кажете и направите ще ви подтиква към действия, различни от планираните. Без да се притеснявате, ще отстоявате правото си да бъдете чути и да защитите тезата си. Сами ще намерите прекият път към човека, който ви вълнува, ако сте искрени и естествени.