close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 26 септември 2023 г.

horoskop 26

Овен             

В добро разположение на духа сте. Имате избор, трябва само да прецизирате възможностите си. Среща с приятел от миналото ще ви настрои на отминали вълни. Не пренебрегвайте личните си задължения. Имате нужда от разтоварване, затова не се преуморявайте излишно, а се забавлявайте.

Телец

Каквото и да ви предстои днес, ще съумеете да овладеете емоциите си и да се мобилизирате максимално. Вслушвайте се в съвети и не отхвърляйте ничия помощ, колкото повече, толкова по-добре. Разграничаването ви от другите не е начин да изтъкнете собствената си значимост. Бъдете естествени. Вечерта ви очакват повече развлечения.

Близнаци

Денят се очертава като много успешен за повечето от представителите на знака. Възможно е радостни събития у дома да отвлекат вниманието ви от непосредствените ви делови ангажименти. Можете спокойно да си позволите и кратко разсейване, а за някои от вас то е и крайно наложително.

Рак

Без да се оставяте на случайността, ще работите по приключване на делата си. Погрешно изтълкувани думи могат да помрачат настроението ви, вашето или на партньора ви, за това бъдете прекалено ясни в изказа си. Доверете се на интуицията си и не пречете на другите да проявят доброто си отношение към ваше занимание.

Лъв   

Бъдете овладени, можете да постигнете много и без да се забърквате излишно в конфликти. Не бъдете резервирани към съветите на близките си, кой друг ви обича повече от тях. Отнесете се с внимание към делово предложение, като освен разума, слушайте и сърцето си. Ще направите добър избор, в това няма съмнение.

Дева

Близо сте до целта, остава да детайлизирате подробностите по изпълнение на задачите си. Трудности не са изключени, но това не бива да ви притеснява. Силни сте и ще се справите. В интерес на работата си днес разчитайте предимно на себе си. Проявете търпение, ако се наложи, но не губете вярата си.

Везни

Имате доста срещи и различни въпроси за уговаряне, затова не губете времето си в излишни разисквания, а пристъпете към реални действия. Очаквате твърде много от свой колега, който едва ли ще оправдае очакванията ви. Въпреки това ще ви се наложи да се справите с въпрос, който касае и него. Прекалено прибързани сте в личен план, а това не е желателно.

Скорпион

Бъдете внимателни в ангажиментите си днес, особено когато става дума за преговори или срещи. Ще трябва да заложите на умереността в думите и реакциите. В противен случай рискувате да загубите добрите си позиции, а това едва ли е целта ви. Откривате ценен сътрудник в лицето на колега.

Стрелец

Едва ли ще рискувате да нарушите спокойствието си. Не обръщайте внимание на предизвикателствата от всякакъв вид, днес не сте в достатъчно активна форма. Имате нужда от уединение, така че направете всичко възможно да си го осигурите. Решенията, които очакват от вас оставете за утре.

Козирог

Бъдете по-далновидни днес. Някои от решенията, които вземате могат да се окажат решаващи за бъдещето ви. Ще се радвате на дълго очаквана финансова стабилност. Спокойно можете да изненадате приятно семейството си без да е фатално за авоарите ви.

Водолей

Не се поддавайте на тъгата да ви завладява. Днес сте особено уязвими за мрачни мисли. Съсредоточете се върху текущите си занимания и не обръщайте внимание на хорските приказки. Проявете повече търпение и бъдете доверчиви към съветите на близките си. Също не изпитвайте завист и станете съпричастни към успехите на приятели, колеги, партньори.

Риби

Ако искате да предизвикате омраза, която да трае десетилетия и да не угасне, докато сте живи, достатъчно е да отправите някаква язвителна критика, независимо доколко убедени сте в правотата и. Намерете подходящите думи и момент за да споделите с партньора си това, което отдавна таите в сърцето си. Покажете му, че сте до него и горите от желание да опитате нещо ново. Промените ще са за добро.