close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 26 януари 2017 г

horoskop 26

Овен 

Късметлии сте днес. Въпреки, че не горите от голям ентусиазъм за работа, ще се справите. Нещо повече – В професионалните контакти сте склонни на отстъпки, но мнението ви ще бъде високо оценено. Ще ви върви на хазарт. Възползвайте се.

Телец 

Днес мнозина от вас ще поемат нови делови задължения, които със сигурност ще обхванат голям период от близкото бъдеще. Именно сега ще можете да обмислите внимателно своите ангажименти, свързани с тях и какво заплащане е най-реално.

Близнаци 

Приемате спокойно изненадващия развой на събитията. Най-вероятно става дума за неочаквано развитие на деловите ви ангажименти. Въпреки дребните неприятности няма основания за по-сериозни притеснения. Бързо овладявате ситуацията и неотстъпно вървите към осъществяване на намеренията си. Печелите симпатиите на привлекателна личност от противоположния пол.

Рак

Ще бъдете амбицирани да доведете свой проект до успешен край. Колегите ще са впечатлени от усърдието ви и ще ви съдействат. Споделете вълненията си в семейството, там е вашият сигурен пристан. Доверието, което сте изградили в отношенията с партньора ви е достойно за уважение.

Лъв

Денят ще ви предложи множество изгодни възможности в професионалната сфера, които задължително трябва да използвате. Част от родените под този зодиакален знак ще бъдат покровителствани от влиятелна особа.

Дева 

Ще се отнесете с респект към заниманията си и към хората, с които работите. Това ви поведение ще ви спечели уважение и ще подобри организацията, което ще се отрази положително и на резултатите. Разностранните ви интереси ще ви срещнат с нови хора, които ще ви обогатят с познанията си в областта, която ви интересува.

Везни 

Ще работите по реализация на делови и лични задачи, като ще наблегнете на бизнес – контактите си. Чрез тях ще направите възможно постигане на изгодни договорености и съдружия. Водени от интересите – своите и на партньорите си, ще напреднете в общите начинания. Съдбата ще изненада приятно и онези, чиито желания са по-земни.

Скорпион 

Този четвъртък внимавайте какви думи употребявате, за да не стане така че несъзнателно да нараните човека, който толкова силно обичате. Опитайте се сами да откриете новите си възможности в професионалната и финансова сфера.

Стрелец 

У вас се пробуждат сили, които ако не се овладеят могат да ви наведат в грешна посока. Бъдете предпазливи и според уменията си се защитете. Смирението също е вид духовна защита. Прояви на нетолерантност биха ви натоварили допълнително. Качествата ви са безспорни, но не се колебайте да поискате прошка, ако сте сгрешили към някого.

Козирог

Днес се опитайте да сте толерантни спрямо грешките, допуснати от страна на делови партньори, подчинени или колеги от службата ви. В случай, че сте решили да поискате ипотека или заем, за да подобрите състоянието на дома си, то това можете да го осъществите без обичайните затруднения.

Водолей 

Не бързайте да се радвате на сделка, която вече считате за сключена. Много вероятно е отсрещната страна да създаде неочаквани усложнения и нещата доста да се проточат. Претенциите на ваш партньор, също може да вгорчат настроението ви днес. Добри новини, свързани с член на семейството може би ще успеят да компенсират неприятностите от днешния ден.

Риби
Този ден ще имате желание да обхванете повече задачи, но едва ли ще сте в състояние да се справите с всичко, което бихте желали. Плановете ви са прекалено амбициозни. Ще постигнете съгласие с колега по въпрос, който досега е бил спорен и от това ще ви стане по-леко, и ще ви спори повече.