close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 27 август 2018 г.

horoskop 27

Овен

Ще имате възможност да си изясните напрегнати ситуации и да намерите решение на някои проблеми. Вълнува ви общуването с другите и не е изключено да се запознаете с нови хора, които намирате за ексцентрични и необикновени. Готови сте за нова любов и това се усеща.

Телец

Динамично ще минава денят ви, наситен на емоции и преживявания. Ще се радвате на подобрени взаимоотношения с околните, причината за което е изцяло ваша. Делата ви ще се развиват по план и ще ви носят удовлетворение. Отваря ви се възможност, която не сте предвидили, но от която със сигурност ще се възползвате.

Близнаци

От правилната ви преценка на дадена ситуация днес ще зависи дали ще успеете да постигнете намеренията си. Не се лишавайте от мнението на околните, което доста често ще се оказва, че е най-правилното за момента. За препоръчване е да не избързвате, а да изчакате най-подходящия момент за действие. Намирате решение на личен проблем.

Рак

Днес се възползвайте от предоставените ви нови възможности от делови партньори или влиятелни клиенти. Не е препоръчително за вас да се увличате по негативните емоции, дори и да сте предизвикани да ги демонстрирате. Възползвайте се от всеки удобен случай, за да се забавлявате.

Лъв

Предстоят ви срещи и напрегнати деловите контакти. С присъщата си дипломатичност и способност да убеждавате ще успеете да стигнете до печеливши споразумения с деловите си партньори. Не е изключено да потърсят мнението ви по финансов въпрос. Бъдете внимателни и не се оставяйте да ви манипулират.

Дева

Поставете начало на новия си начин на живот днес. Откажете се от старите навици и рискувайте да опитате нещо ново. Тренирайте и променете режима си на хранене. Заменете старата си работа с нова, която ще поемете с ентусиазъм. Подобрете интериора в дома си.

Везни

Денят ще ви предложи добри възможности за бизнес и лична реализация. Съберете силите си и действайте. Вълненията ще ви потопят в атмосфера на ентусиазъм, не омаловажавайте очевидните неща. Пътуващите да бъдат внимателни и да не предприемат необмислени изпреварвания.

Скорпион

Опитайте да направите компромис в работата си. Много вероятно е да се наложи да се справяте в усложнена ситуация. Всичко ще зависи от това доколко добре ще съумеете да прецените ситуацията. Тревогите ви за ваш близък са неоснователни, но проявената загриженост е похвална. Постигате близост с желан човек.

Стрелец

Ще се заемете с належащи задачи, сред които се очертават и промените на работното място. За някои това означава смяна на хора в екипа и обвързване с нови отговорности. Съществуващите затруднения няма да ви откажат и ще продължите да работите, изяснявайки перспективите пред себе си.

Козирог

Днес ще имате желание да обхванете повече задачи, но едва ли ще сте в състояние да се справите с всичко, което бихте желали. Плановете ви са прекалено амбициозни. Ще постигнете съгласие с колега по въпрос, който досега е бил спорен и от това ще ви стане по-леко, и ще ви спори повече.

Водолей

Бъдете търпеливи, придвижвайки се към целта си. Ако заложите на това ви качество винаги ще оставате доволни от себе си. Целите ви са постижими, но не бъдете прекалено самоуверени. Среща с привлекателна личност. Направете я интересна и за двама ви, говорете по-малко и повече слушайте.

Риби

Днес късметът ще е с вас, както в професионален, така и в личен план. Моментът е благоприятен да се захванете с дръзки инициативи в деловата област, но именно от тях ще спечелите позиции, които ще ви дадат повече власт и по-добри приходи. Здравето ви ще е непоклатимо.