close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 27 април 2017 г.

horoskop 27

Овен 

Една добра новина ще ви създаде великолепно настроение за целия ден. Показвате доброжелателност към всички хора около вас. Притежавате ценното качество да предразполагате околните, което в определени случаи може да се окаже особено важно. Може да разчитате на успешни бизнес контакти днес – там е силата ви.

Телец 

Трансформирайте енергията си в полезни неща, не се поддавайте на провокации. С позитивно мислене и обградени от обичани хора ще се освободите от нездравите си емоции. Придавайте повече значение на факта, че сте заедно и споделяте общи интереси, планове и мечти. Задочните ви спорове с някого ще продължат, но на друга основа.

Близнаци 

Избягвайте крайностите на работното си място. Постарайте се да се придържате към златната среда, защото благодарение на нея ще постигнете много повече, отколкото ако открито откажете да лавирате. Раздвижете социалния си живот.

Рак

Не без съжаление ще отложите почивката си за друг ден. Предстоят ви много задачи, коя от коя по-неотложни. Делова среща ще ви зареди с очаквания и няма да се разочаровате. Сътрудничеството с човек, когото познавате е на път да се осъществи, останалото са технически и финансови подробности, но не маловажни.

Лъв

Щадете нервите на хората, с които общувате така, както щадите и своите. Ако не сте загрижени за себе си, не означава, че другите са длъжни да търпят последствията от крайностите в мисленето и поведението ви. С повече смирение ще намерите баланса в себе си и това ще се отрази положително на живота ви.

Дева

През този ден правилната нагласа ще ви помогне както в службата, така и на водените от вас делови преговори. Осъществените от вас пътувания на този етап от време ще ви носят редица позитиви и най-вече ще срещнете нови приятели.

Везни 

Много от вас днес ще са разсеяни и едва ли ще гледат сериозно на работата си. Приели, сте че нещата стоят така, както вие ги виждате и че нищо не може да се промени. Още от днес обаче ще започнете да забелязвате раздвижване и колкото по-рано го осъзнаете, толкова по-добре ще е това за вас. Мобилизирайте силите си и се заловете сериозно за работа.

Скорпион

Моментът е изключително благоприятен за вашите амбиции и за личните ви инициативи. Стремете се да не се спирате пред първата изпречила ви се на пътя трудност. Периодът ще е характерен с повишена активност и умение да извлечете максимални облаги в деловата сфера.

Стрелец

Ще ви вълнува уреждане на личен проблем и с помощта на близките си ще внесете ред в делата си. Запознавайки ги с идеите си ще ги направите съпричастни на намеренията си, но няма да съжалявате. Кой друг, ако не те ще бъде до вас, когато това ви е нужно. Във всяка една връзка най-важно е доверието.

Козирог

Този четвъртък е подходящ за кандидатстване на нов пост, работа или разширяване на професионалната ви квалификация. Осигурете си достатъчно време, през което да обмислите инициативите си, както и да направите равносметка на цялостното си текущо състояние във финансовата сфера.

Водолей 

Днес лоялното ви отношение спрямо колеги и вишестоящи ще ви даде шанса да се радвате на подкрепата им и в бъдеще. С лекота присъща само за вас ще успявате да премахвате многобройните си задължения и проблеми от пътя си и да продължавате в правилната за вас посока на развитие.

Риби

Бидейки активни и желаейки да подобрите начина си на живот, рискувате да се уморите от съпътстващите ви емоции. Старайте се да сте обективни, но и не стигайте до крайности. Много възможности ще ви предостави днешния ден, използвайте ги. Здравословното ви състояние ще изостри вниманието ви към хронично страдание.