close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 27 декември 2017 г.

horoskop 27

Овен

Бъдете повече време сред семейството си. Направете така, че да ги зарадвате с нещо ново. Дадените обещания ви задължават, а нарушаването им би довело до разочарования. Направете всичко, което зависи от вас, за да няма недоволни. Не изчаквайте неприятностите да дойдат, за да станете по-отговорни.

Телец 

Имате настроение за почивка и гледате на ангажиментите си с досада. Все пак проявете активност, критиките по ваш адрес едва ли ще се отразят благоприятно на самочувствието ви. Ще се тонизирате, ако практикувате някакъв спорт или просто разходка в парка.

Близнаци

Предложение, свързано с професионалната сфера, с нови разработки или предстоящо пътуване ще ви накара да пренареждате програмата си за следващите дни. Размествания се очакват и на работното място, за някои в положителна посока, за други не толкова. В интимен план ви предстоят приятни моменти, стига да игнорирате стреса.

Рак

Промените при вас ще са в професионален аспект. Може да бъдете повишени, да смените местоработата или да започнете нов проект и да си сътрудничите с хора, които ще са ви в помощ и в бъдеще. Внимавайте с действията, тъй като може сами да саботирате работата си.

Лъв

Денят ви започва чудесно и дребните недоразумения няма да се отразят на доброто ви настроение. Финансовата ви стабилност вече се забелязва и спокойно можете да си позволите нещо специално за себе си. Не позволявайте на досадата да ви завладее, за да не отегчите и другите. Изглаждане на отношения с роднини.

Дева

Действате доста импулсивно днес, което може да стане причина поява на напрежение в отношенията ви с околните. Постарайте се да неутрализирате този факт, тъй като това би ви попречило да осъществите част от намеренията си за деня. В личен план се радвате на подкрепата на близък човек за нещо, за което доста се колебаете. Бъдете по-смели.

Везни

Днешният ден ви носи възможности за нови партньорства и подновяване на старите. Важно е да се възползвате от знанията и опита на другите. Не е изключено да получите предложение за сватба или по друг начин да формализирате връзката.

Скорпион

Днес имате много за казване, но се опитайте да не изглеждате толкова агресивни, тъй като може да си създадете нежелани врагове. Не се опитвайте да покорявате света, защото не е възможно всички да мислят като вас. Просто подбирайте по-внимателно обкръжението си.

Стрелец

Трансформациите са в ход и много скоро ще почувствате прилив на нови сили и пориви. Работата в екип ще доведе до постижения, далеч по-значими от индивидуалните ви изяви. Но бъдете предпазливи, не говорете излишно и си давайте сметка за впечатлението, което създавате у околните.

Козирог

Намирате се на кръстопът, така че внимавайте с действията си. Родените през януари ще се чувстват притиснати от обстоятелствата. Бъдете много внимателни по време на разговори с колегите и висшестоящите.

Водолей

В страхотен баланс сте с любимия човек. В професионален план имате големи идеи, но реализацията им точно сега е невъзможна. Това ще доведе до финансови проблеми. Изберете си една основна цел и я следвайте до завършването й.

Риби

Игнорирайте всякакви негативни коментари, тъй като единствената им цел е да ви притеснят. Тъжната истина е, че по широкия свят има хора, които искат единствено да се възползват от вас и вашата доверчива и щедра натура. Не им го позволявайте.