close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 27 декември 2018 г.

horoskop 27

Овен

Възползвайки се от всяка възможност, ще работите за интересите си днес. Такова е и желанието ви, да сте в центъра на събитията. Романтично предложение ще ви направи по-закачливи и усмихнати. Ценители сте на красивото и съзнателно ще се стремите към него, внасяйки повече удобства и разнообразие в живота си.

Телец

Настроени сте да харчите, но ще е добре днес да се въздържате от тази своя страст. Финансовото ви състояние не е задоволително, затова не прекалявайте. Увлечени сте от някой, който ви се струва недостижим. Знайте, че няма недостъпни хора, необходима ви е само повече увереност. Пуснете в ход цялото си очарование и ще успеете.

Близнаци     

Ще останете верни на себе си и няма да пренебрегнете нуждите на близките си. Напротив, ще се погрижите да не им липсва нищо и сами ще поемете отговорностите им. С присъствието си внасяте ред сред хаоса и създавате атмосфера, позволяваща на всеки да се чувства добре. Помислете и за себе си, не си отказвайте малките удоволствия, а защо не и по-големите.

Рак

Увереността в собствените ви действия може да ви изиграе лоша шега днес. Не се дистанцирайте от околните, с нищо не ги превъзхождате, освен с високото си самочувствие. Във ваша полза е да се приземите по-скоро. Семейството ви очаква повече внимание, предвид предстоящо семейно мероприятие.

Лъв

Ако трябва наложете усилия за да намалите темпото и да не сте все заети и активни просто по навик. Важно е да проявите благоразумие. Днес не всичко, което ви е доставяло удоволствие или ви е носело придобивки, ще ви въздейства по същия начин. Отделете от времето си и помогнете на близките си, но в никакъв случай не чакайте отплата.

Дева

На вас се пада да постигнете върхове, за които не сте и мечтали. Работете върху преките си ангажименти, а новостите ще ви застигнат, където сте. Осигурете си и време за отдих, със който да релаксирате. Една среща ще ви донесе много радост. Любовта ви е споделена и това ви дава допълнителни криле.

Везни

Участвайки в различни проекти ще се изявите като хора, разбиращи проблематиката и без да сте неоснователно критични, ще вземете правилните решения. Ще продължите да търсите подходящите хора, които да приобщите към идеите си. В личен план ви предстои работа по реализация на семейни и други задачи.

Скорпион    

Разчитайки на разума и опита си днес, ще посрещнете всяко предизвикателство, без да изпадате в излишна суета. Отговорностите ви ще се повишат, предвид събитията, които предстои да се случат. Наред с тях ще расте и самочувствието ви, но останете земни. Дистанцирането ви от определени кръгове може да се изтълкува погрешно.

Стрелец

След размисъл ще промените отношението си към отминало събитие или жест и това ще подобри отношенията ви с някого. С нова нагласа ще продължите напред, трансформирайки неудачите от миналото в успешни реализации. Процесите ще са съпроводени с емоции и без да изпадате в крайности, ще станете по-ефективни в делата си.

Козирог        

Най-сетне се радвате на дългоочаквано събитие. Ситуацията около вас е изключително благоприятна и някои притеснения отпадат от само себе си. Желанието ви да успеете в дадена област е прекалено силно и в известна степен обременяващо. Изяснете за себе си дали наистина целта в случая оправдава средствата.

Водолей

Днешният ден ще е много раздвижен, едва ли ще се задържате дълго на едно място. Стараете се да сте максимално полезни на себе си и на хората, с които работите и те ще бъдат очаровани от съдействието, което им оказвате. Подхождате трезво към даден проблем, благодарение на което лесно се справяте с него, а това ви печели уважението на околните.

Риби

Днес представителите на знака са заредени с много положителна енергия. Всичко, с което се захванете ви носи удовлетворение от добре свършената работа. Бъдете внимателни в общуването с хора, които не познавате особено добре – не им се доверявайте. Взимате важно решение, свързано с вашия интимен партньор.