close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 27 март 2017 г.

horoskop 27

Овен 

По-малко се щадете и станете по-организирани, ако искате да свършите всичко, което планирате за днес. Бизнесът ще ви наложи по-активно темпо, но не се стига лесно до успех по честен път, какъвто сте си избрали вие. По линия на партньора си ще получите предимства, дано ги оцените и изразите уважението си.

Телец 

Днес ще имате желание да обхванете повече задачи, но едва ли ще сте в състояние да се справите с всичко, което бихте желали. Плановете ви са прекалено амбициозни. Ще постигнете съгласие с колега по въпрос, който досега е бил спорен и от това ще ви стане по-леко, и ще ви спори повече.

Близнаци 

Днес направете точен разчет на приходи и разходи, защото така по-лесно ще посрещате задълженията си за в бъдеще. Хубавите моменти за вас сега предстоят, защото интимната половинка, колеги, делови партньори или приятели зачитат и се вслушват в изказаното от вас мнение.

Рак

Опитайте да направите компромис в работата си. Много вероятно е да се наложи да се справяте в усложнена ситуация. Всичко ще зависи от това доколко добре ще съумеете да прецените ситуацията. Тревогите ви за ваш близък са неоснователни, но проявената загриженост е похвална. Постигате близост с желан човек.

Лъв

Днес ще разполагате с всичко необходимо, за да осъществите проектите си в професионалната сфера. Ще имате в голямо количество смелост, търпение и предприемчивост, за да можете да доведете до значителен успех инициативите си.

Дева 

С нов подход ще решавате проблемите си, отнасяйки се към тях делово и абстрахирайки се от емоциите си. Запазвайки добрия тон ще разведрите атмосфера около себе си и ще се вслушвате в мнението на другата страна. С мисъл за утрешния ден ще започвате днешните си задачи. Новото изисква повече внимание и добра ориентировка.

Везни 

Днес използвайте въображението си в професионалната сфера, защото това ще е единствения начин да постигнете целите си, а дори и да увеличите значително финансовите си постъпления. Стремете се със собствени усилия за постигнете желания от вас напредък, като не правите компромиси по пътя си.

Скорпион 

Предстоят ви срещи и напрегнати деловите контакти. С присъщата си дипломатичност и способност да убеждавате ще успеете да стигнете до печеливши споразумения с деловите си партньори. Не е изключено да потърсят мнението ви по финансов въпрос. Бъдете внимателни и не се оставяйте да ви манипулират.

Стрелец 

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще успеят да увеличат броя на своите материални придобивки. Не загърбвайте отговорностите или старите си задължения, защото в противен случай рискувате да загубите доверието на тези, които вече веднъж са ви го гласували.

Козирог

От правилната ви преценка на дадена ситуация днес ще зависи дали ще успеете да постигнете намеренията си. Не се лишавайте от мнението на околните, което доста често ще се оказва, че е най-правилното за момента. За препоръчване е да не избързвате, а да изчакате най-подходящия момент за действие. Намирате решение на личен проблем.

Водолей 

Притесненията ви ще отпаднат и ще получите повече, отколкото сте очаквали. Едно ново начало ще промени отговорностите ви, като по-голяма част от тях ще се трансформират в нови. Ще създавате перспективни връзки и ще общувате с хора, които ще са ви от полза. Ще се радвате на добро настроение и ще успеете да направите и някой друг щастлив.

Риби

В началото на новата седмица чрез искреност и проявено разбиране ще постигнете много повече, отколкото ако открито заповядвате на колеги, делови партньори или подчинени. Опитайте да се заобикаляте с положително настроени към живота личности.