close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 27 март 2018 г.

horoskop 27

Овен

Очаква ви приятен ден днес. Работата ви едва ли ще е напрегната, напротив – успявате с лекота да се справите със ситуация, която застрашава онова, което сте постигнали досега. Денят е подходящ за започването на нещо ново, а такива възможности наистина няма да липсват. Вечерта ще прекарате приятни моменти сред хора, които отдавна не сте срещали.

Телец 

С ясни перспективи и добра мотивация ще се посветите на нов проект. Проблемите ще ги решавате в движение, излъчвайки увереност и внушавайки доверие у другите. Нечие внимание ще ви накара да се почувствате значими. Настроение ще ви донесе и среща, на която ще изясните отношенията си с желана личност.

Близнаци

Днес ще притежавате способности, благодарение на които може мнозина от вас да получат изгодни предложения за работа. Можете да постигнете много, само ако съумеете да концентрирате енергията си в конкретна посока.

Рак

В повече работа ще премине деня ви. Срочни ангажименти и семейни задачи ще ви подтикнат да потърсите и друга възможност за справяне с проблемите си. Но, ако в нечие присъствие откриете дразнител, не бързайте да късате мостовете. Овладените емоции са по-добър съветник от желанието да си кажете всичко, което ви притеснява.

Лъв

Ползотворен ден във всяко едно отношение очаква родените под този знак. Откриват ви се възможности да изпълните плановете си, което ще ви накара да се почувствате чудесно. Това което ви остава е да работите усилено и да не се отказвате от веднъж взето намерение. Подайте ръка на ваш близък човек, изпаднал в нужда, ще ви бъде много благодарен.

Дева

Днес в случай, че не сте трайно обвързани в любовта, то не отлагайте важното решение. Ще сте заобиколени с обич и внимание от страна на интимната си половинка. Отделете време за хората от близкото си обкръжение. Не отлагайте наложителните промени в професионалната сфера.

Везни

С настроение ще се включите в събитията на деня. На делови срещи ще обсъждате сегашното си и бъдещо състояние на бизнеса, разбирай работа и перспективи. От вас се очаква да покажете активност. Бъдете реалисти и не се поддавайте на ласкателства. Бъдете себе си и ще се радвате на споделени чувства с партньора ви.

Скорпион

Опитайте се да не казвате нищо, което би превърнало приятел в съперник или в още по-лошо – враг. Постигнали сте много през последните седмици, но все пак трябва да разчитате на добрата воля на хората, чието влияние може да отвори врати, които иначе биха останали затворени.

Стрелец

Ще срещнете хора, с които ще можете да работите добре за в бъдеще. Наученото до тук ще ви помогне по-бързо да се справите в непривична ситуация. Красивото ще ви привлича и ще ви изпълва с ведрина и спокойствие. Не позволявайте на недоброжелатели да ви пречат и развалят настроението.

Козирог

Финансовото ви състояние не е толкова добро, колкото бихте искали, но не се притеснявайте. Единственият начин да се върнете отново в играта е да се съсредоточите върху това да надграждате уменията си. Тревогата няма да ви помогне по никакъв начин.

Водолей

Водени от енергиите на деня, ще работите по реализацията на задачите, върху които се подготвяхте през последните дни. Делата ви ще се развиват според програмата ви и ще зависят най-вече от вас самите. Други ще поставят начало на бъдещи финансови взаимоотношения с нови партньори.

Риби

Ще приемете делово предложение, в което виждате добра перспектива за себе си. Благоприятно развитие на събитията ще ви тласне в нова посока на мислене, позволяваща ви пълноценно разкриване на потенциала и лична удовлетвореност. С някого ще постигнете съгласие по спорен въпрос.