close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 27 март 2019 г.

horoskop 27

Овен

Общуването с интелигентни и будни хора насочва мислите ви в градивна посока. Започващите процеси изискват устойчивост на всички нива, хармонизирайте отношенията си и мислете позитивно. Всичко е във възможностите ви, стига да го пожелаете. Ще получите печеливша оферта за бизнес.

Телец

Повечето от вас ще посветят времето си на професионални задачи както и такива, свързани със семейството и дома. Няма да ви липсва късмет, но не рискувайте прекалено в дела, които изискват по-добро финансиране или друга обезпеченост. Пазете се от крайности в поведението и мислете положително, така със сигурност не рискувате да сгрешите.

Близнаци

Имате добри позиции сред хората, чието одобрение очаквате, за това се мобилизирайте и действайте. Денят е подходящ за инициативи от професионален, личен и обществен характер. За съжаление има неща, които не зависят само от доброто ви желание, но ще съумеете да мотивирате околните, за да свършите навреме задачите си.

Рак

Амбицирани сте да се справите с всичките задачи, които сте планирали за днес. Възможно е да срещнете затруднения и недобро отношение към себе си. Не се оставяйте да ви отклонят, владейте емоциите си и ще успеете. Жените от знака ще имат нови запознанства и ще флиртуват.

Лъв

Това, което ще се случи днес, ще ви отвори очите за новите възможности и ще ви накара да осъзнаете, че всичко е възможно ако вярвате в себе си. Но стойте здраво стъпили на земята и не забравяйте, че всичко винаги има последствия.

Дева

На работното място ще заявите претенциите си за по-добро възнаграждение, аргументирайки се със знанията, уменията и опита, които имате. Предстоят ви важни ангажименти, които ще повишат популярността ви и привлекат интереса на други хора към вас. Не бързайте да пренебрегвате ничие мнение, винаги има какво още да научите.

Везни

Денят е подходящ за контакти с хора близки до вашия духовен мир. Това ще ви зареди позитивно и ще ви даде сила да се справите с текущите проблеми. Една романтична среща ще ви срещне с човек, който не е безразличен към вас.

Скорпион

Ще останете доволни от оценката, която ще дадат за вас хора, имащи отношение към работата ви. Запазете и вие добрият тон. Не се поддавайте на недобри импулси, породени от високото мнение, което имате за себе си. В семейството ще ви ангажират с домашни задачи и ще търсите начини да се справите.

Стрелец

Денят крие изненади за вас. Подгответе се с търпение да посрещнете предизвикателствата. Не позволявайте на нищо да спре устрема ви към целта. Вярвайте в себе си и не се предавайте, ако срещнете препятствия по пътя си. Съдбата ще ви възнагради, когато сте наясно с желанията си.

Козирог

Ще пренебрегнете личните си ангажименти в полза на служебните и бизнес-дела. От друга страна ще погледнете на възможността да се забавлявате, като спасение от дразнители и натоварващи мисли. Пътуващите няма да срещнат трудности и ще изпълнят програмата си, стига да сте внимателни.

Водолей

От деловите ви срещи днес може да възникне ново сътрудничество с хора от вашите професионални среди. Това ще ускори придвижването на общ проект. Усилията, които полагате, за да не разочаровате близки хора, предвид заетостта си, ще ви направят по-уверени за бъдещето. Периодът е силен, продължавайте така.

Риби

Усещате празнота в живота си, въпреки че не можете да се оплачете от динамика в професионалния си живот. Ако можете да си позволите, заминете на някъде с приятни хора, в чиято компания ще се чувствате енергични и с настроение. Любовта ви е наситена на емоции, но има мигове на неудовлетвореност.