close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 27 октомври 2018 г.

horoskop 27

Овен

Денят ви ще бъде изпълнен с много приятни емоции. Ще съумеете да разпределите времето си по такъв начин, че да свършите всички ангажименти, свързани с дома и семейството, и да ви остане време и за заслужена почивка и срещи с приятели.

Телец

Днес посветете деня си на дейности, свързани с подобряване уюта на дома ви – купете си нови мебели или изхвърлете ненужни вещи, които пазите от носталгия. Вечерта излезте с приятели и се забавлявайте, имате нужда от заслужена почивка.

Близнаци

С упоритост и амбиция можете да постигнете много повече в личен план, отколкото, ако решите да останете в ролята на наблюдател. Моментът е подходящ за предприемане на конкретни стъпки, благодарение на които ще спечелите човек, който много харесвате.

Рак

Много приятни изживявания ви очакват през този ден. Вечерта не оставайте вкъщи, излезте и се забавлявайте с приятели. За необвързаните се очертава нова любовна връзка.

Лъв

В домашна обстановка ще обмисляте бъдещите си задачи. Вслушвайте се в съветите, които дават близките ви, ще са ви от полза. Вътрешното ви чувства също е важно, доверете му се. Но също така ще търсите начини за промяна. Положението е такова, че ви подтиква към по-бързи действия.

Дева

Споделете деня си с вашите близки. Едно пътешествие извън града ще ви зареди с впечатления и емоции. Вълненията ще са споделени. Нужна ви и повече енергия за предстоящата седмица. Делова среща ще стане причина за нова насока на интересите ви.

Везни

Тази събота дори и да имате усещането, че действията и възможностите ви са силно ограничени е по-добре да се опитате да извлечете полза от това, отколкото да се опитвате да се борите с вятърни мелници. Ще се радвате на материални придобивки.

Скорпион

Днес проявете повече търпение към прищевките на ваши близки. Не изпускайте нервите си. Опитайте се на този етап от време да не взимате пари назаем, тъй като едва ли ще успеете да го върнете на време.

Стрелец

Денят ви носи промени и те ще решат в известна степен развитието на проблем, който ви интересува. Ще се изпълнят очакванията ви и това ще ви гарантира бъдещ просперитет. Помогнете на приятел, заплашен е от опасността да попадне под чуждо влияние, което силно ще му навреди. В личните си взаимоотношения търсете разбирателство с близките си, не се конфронтирайте с тях.

Козирог

Избягвайте противоречията с човека до вас днес. В някои случаи ситуацията може да се окаже доста напрегната и от съвсем незначителен повод да избухне грандиозен скандал. Най-сетне имате достатъчно време за любимите си занимания и можете спокойно да им се посветите. Не пренебрегвайте нуждите на близките си и им обърнете подобаващо внимание.

Водолей

Денят ще бъде успешен за вас, ако успеете да свършите всичко запланувано и се отдадете на заслужен отдих. Посветете вечерта на любимите си хора. Имате добри идеи, затова предприемете стъпки за реализацията им.

Риби

Справяте се с лични проблеми. Чувствате се раздвоени в интимния си живот и се самообвинявате за излишни неща. Опитайте се да се разтоварите и да мислите позитивно, откъдето и ще дойде душевното ви равновесие. Отидете на кино или почетете интересна книга, просто се отпуснете. Среща с приятели също ще ви се отрази добре.